Când încep filmările și unde se filmează Asia Express, sezonul 4. Primele vedete care sunt în negocieri cu Antena 1

Publicat pe

Asia Express, sezonul 4, este una dintre cele mai așteptate emisiuni la momentul actual. Având în vedere că suntem în plină pandemie, fanii se întreabă ce se va întâmpla cu filmările din acest an și dacă se va mai ține sau nu emisiunea. Iată câteva detalii despre noul sezon al emisiunii de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Asia Express, sezonul 4, se va difuza, iar filmările ar urma să înceapă din vară.

Pandemia de coronavirus a dat multe filmări peste cap, multe emisiuni fiind chiar anulate. Inclusiv filmările la Asia Express au fost oprite, însă producătorii ar intenționa să le reia din această vară, din luna iunie, potrivit fanatik.ro.

Când încep filmările și unde se filmează Asia Express, sezonul 4. Primele vedete care sunt în negocieri cu Antena 1Când încep filmările și unde se filmează Asia Express, sezonul 4. Primele vedete care sunt în negocieri cu Antena 1

Când va fi difuzat Asia Express 4

Desigur, în condițiile actuale, formatul emisiunii va suferi anumite schimbări, iar până acum au existat discuții și în privința traseului pe care concurenții l-ar avea de străbătut.

O altă schimbare importantă ar fi că show-ul nu se va mai filma în Asia, ci în Rusia și Turcia, pe trasee aflate în zonele Sochi, Rize, Trabzon.

Filmările vor dura numai câteva săptămâni și ar urma să fie difuzat pe micul ecran în această toamnă, când se va schimba grila de program Antena 1.

De asemenea, cel mai probabil, Asia Express va avea un nou prezentator, dat fiind că Gina Pistol va deveni curând mămică pentru prima oară.

Citește și: Andreea Tonciu a intrat în depresie, după ce soțul n-a lăsat-o să participe la Asia Express:”Plângeam în casă”

Citește și: Oana Zăvoranu a pierdut procesul intentat de Cristina ICH.Ce a decis instanța

Citește și: Se pregătește Asia Express, sezonul 4.Ce nume de prezentatori sunt vehiculate, în locul Ginei Pistol

Citește și: Prima echipă care va participa la Asia Express sezonul 4. Surpriză de proporții:este vorba despre un bărbat pe care îl vezi zilnic la TV și soția lui

Andreea Tonciu, în negocieri pentru a participa la Asia Expres?

Conform sursei anterior citate, Andreea Tonciu s-ar număra printre vedetele cu care Antena 1 s-ar afla în negocieri. Bruneta își dorește să revină în televiziune

Nu ştie nimeni nimic, eu nu pot să vorbesc despre subiectul acesta. Nu sunt deocamdată nicăieri, am refuzat Antena Stars, dar normal că îmi doresc să revin. Fără televizizune sunt moartă, e ca şi cum nu aş mai face nimic. În viaţă se întâmplă să mai şi refuzi chiar dacă îţi place ceea ce faci. Sunt mici neînţelegeri şi se ajunge la un refuz frumos', a transmis Andreea Tonciu pentru Fanatik.

Dacă până acum soțul ei nu prea era de acord cu emisiunile televizate, între timp ar fi revenit la sentimente mai bune. Mai mult, potrivit spuselor Andreei, Daniel Niculescu abia ar aștepta să plece.

Soţul meu abia aşteaptă să plec, să nu îl mai stresez, să stea liniştit acasă', a mai spus Andreea Tonciu.

Cristina Ich, ofertată în trecut la Asia Express

În negocieri pentru Asia Express, a fost, în trecut, și Cristina Ich. A recunoscut că a fost ofertată să participe la mai multe emisiuni, printre care și Asia Express. Vedeta a precizat, însă, că nu s-a simțit pregătită la acel moment.

Eu am vorbit şi anii trecuţi cu cei de la Asia (n.r. producătorii emisiunii Asia Express), dar nu am fost pregătită. Acolo trebuie să fii într-un mood (n.r. Stare de spirit) bun, căci dacă nu ai un mood bun, o să ai şi mai mulţi hateri decât ai deja', a declarat Cristina Ich.

Totuși, ea a infirmat că iubitul ei, Alex Pițurcă ar fi dispus să participe la acest show: Doamne, nu! Alex ar participa pentru un milion de euro, probabil'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter