Adela Popescu, discuție aprinsă cu o altă mămică, în parc: „Mă și enervează cât de amabilă am fost”

Publicat pe

Adela Popescu a avut parte de un incident puțin mai plăcut într-un parc pentru copiii. Însărcinată cu cel de-al treilea copil, actrița a mers cu băieții ei în parc, iar aici o altă mămică și-a luat libertatea de a țipa la unul dintre copiii Adelei. Prezentatoarea TV a povestit cum s-a întâmplat totul, pe pagina ei de Instagram.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu și Radu Vâlcan au doi băieți împreună, Andrei și Alexandru, iar, în curând, actrița îl va aduce pe lume pe cel de-al treilea fiul al lor. Actrița a vrut să împărtățească cu fanii ei o experiență mai puțin plăcută prin care a fost nevoită să treacă într-un parc de joacă pentru copii.

Adela Popescu, discuție aprinsă cu o altă mămică, în parc: „Mă și enervează cât de amabilă am fost'Adela Popescu, discuție aprinsă cu o altă mămică, în parc: „Mă și enervează cât de amabilă am fost'

Adela Popescu a început prin a spune că cei doi băieți ai ei sunt diferiți ca temperament și personalitate. Aceasta a fost cu cei doi în parc și aici o altă mămică și-a luat libertatea de a țipa la unul dintre copiii Adelei Popescu. Nu faptul că o altă persoană a ales să îi atragă atenția fiului ei a înfuriat-o pe vedetă, ci modul în care femeia a făcut acest lucru.

Citește și: Cum și-a început Adela Popescu cariera muzicală:„Cântam la nunți. Nimeni nu mă asculta”

Citește și: Cum a cerut-o Radu Vâlcan în căsătorie pe Adela Popescu:”Plănuisem ceva ca-n filme, dar am jucat atât de prost…”/ EXCLUSIV

Citește și: România nu s-a calificat în finala Eurovision 2021.Roxen a participat cu piesa Amnesia

Citește și: Cine este Lorena Şerban, tânăra cu cel mai urmărit clip de pe Instagram.A detronat-o pe Kylie Jenner

Adela Popescu, discuție cu o mămică în parc

Adela Popescu le-a povestit internauților că femeia vorbea cu copilul ei precum un adult care se ceartă cu un alt adult.

„Noi avem doi băieți. Alexandru este un băiețel fooarte echilibrat, extrem de ascultător, așa a fost de mic. Dacă îi spun să nu facă ceva, dacă îi explic, înțelege. Andrei este diferit. Ne solicită mai mult și e genul de băiețel la care se aplică altă tactică. După cum știți, noi i-am cam luat peste tot cu noi, în toate vacanțele, am încercat să îi introducem în toate activitățile noastre.

Acum să vă spun despre ce este vorba. Mi s-a întâmplat o chestie ciudată, m-a consumat foarte tare, m-am înfuriat. Eram la un loc de joacă pentru copii și Andrei se juca la tobogan, iar Alexandru în altă parte. La acest loc de joacă am văzut o mămică că îl certa că vorbește prea tare, dar îl certa ca un adult. Eu nu sunt sensibilă la chestia asta. Dacă copiii mei fac ceva, poți să le atragi atenția. Asta e normal, dar când vorbești cu un copil, mi se pare că e o manieră diferită. Ea vorbea ca un adult cu un alt adult. 'Mă, mai taci din gura aia că m-ai înnebunit de când ai venit!'', a povestit Adela Popescu, pe Instagram.

„Mă și enervează cât de amabilă am fost'

În momentul în care a auzit cum femeia vorbea cu Andrei, Adela Popescu a simțit nevoia să intrevină. Vedeta a încercat să fie cât mai calmă și să încerce s-o înțeleagă totuși pe femeie. Însă, incidentul a marcat-o într-un fel pe Adela Popescu și, după ce l-a luat pe Andrei de acolo, simțea că deranjează.

Eu am prins discuția și am zis: „Îmi cer scuze dacă v-a deranjat, el încă nu vorbește foarte bine și poate că de asta felul în care a vorbit v-a deranjat'. Mă și enervează cât de amabilă am fost. Dumneaei adormise un bebeluș de curând și cărucirul îl ținea lângă tobogan. Desigur, căruciorul se putea plimba, dar îl ținea acolo. După ce am avut această intervenție super civilizată, ea a zis 'Haideți, rezolvați problema că face așa de când a venit. Vorbește tare și îl deranjează pe ăsta mic'. L-am luat pe Andrei de acolo, chiar dacă el voia să se joace, că avea un prieten cu care se juca. Deja mă tensionasem. Aveam impresia că deranjez și nu voiam asta', a mai spus Adela Popescu.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter