Cum și-a început Adela Popescu cariera muzicală: „Cântam la nunți. Nimeni nu mă asculta''

Publicat pe

Adela Popescu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și prezentatoare din România. Acum are o familie frumoasă, alături de Radu Vâlcan, cei doi băieței ai ei și următorul bebeluș care urmează să vină pe lume. Totuși, viața ei nu a fost întotdeauna roz și frumoasă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vedeta a povestit în podcastul găzduit de Mihai Morar că a făcut sacrificii mari pentru visul ei: acela de a deveni actriță. În fiecare vineri, la ora 5 dimineața, Adela Popescu mergea în Drăgășani, acolo unde lua lecții de pian. Le cânta oamenilor din autobuz, dar și la nunți.

”Când era o nuntă în sat, mă împrieteneam cu lăutarii și știam când e programul de sarmale, iar atunci îi rugam să cânt și eu o melodie și mă lăsau. Pentru mine era fericire să cânt în autobuz. Făceam lecții de pian și mergeam în fiecare vineri, cu rata de 5 dimineața la Drăgășani să fac piat. În autobuz mă ridicam în picioare și întrebam: ‘nu vă supărați, pot să vă cânt și eu o melodie?’ Unii răspundeau, alții nu, nu conta, eu mă ridicam și cântam melodii de la Lordana Groza, de la Holograf, de la Laura Stoica”, a spus Adela Popescu.

Copilăria vedetei a fost una extrem de frumoasă. A avut mereu o relație frumoasă cu părinții ei, chiar dacă au fost destul de aspri cu ea.

Cum și-a început Adela Popescu cariera muzicală: „Cântam la nunți. Nimeni nu mă asculta''Cum și-a început Adela Popescu cariera muzicală: „Cântam la nunți. Nimeni nu mă asculta''

”Părinții mei au fost autoritari cu noi, dar nu-mi amintesc să ne fi bătut. Respectul pe care îl am acum vine dintr-o autoritate. Eu cred că autoritatea trebuie să existe, dar nu autoritate cu violență, evident. Nu-mi amintesc pedepse sau limite să fi avut. Singurul lucru care trebuia să se întâmple era că mama trebuie mereu să știe unde sunt”, a mai spus vedeta.

De ce a renunțat Adela Popescu la telenovele

Se pare că anii în care a jucat personaje cu povești dificile și-au pus amprenta asupra sănătății mentale a Adelei Popescu. Prezentatoarea Vorbește Lumea a povestit ce drame a ajuns să trăiască din această cauză.

‘Munceam foarte, foarte mult și personajele astea pe care le interpretam eu, când ești protagonist, în general ești încercat de viață și ai tot felul de drame. Toate vin spre tine, dar tu până la urmă reușești să ajungi unde trebuie.

Și am trecut prin diferite personaje cărora le murise părinții, copiii, erau înșelați, etc și eu nu filmam 3 luni. Filmam un an un serial, o pauză de o lună, după care alt serial. Asta s-a întâmplat 11-12 ani. În momentul în care creierul tău primește doar imagini groaznice zice: ‘Bă, e nasol ce trăiești tu!’. El nu mai face diferența’, a declarat Adela Popescu.

Citește și: Cum și-a petrecut Radu Vâlcan ziua de naștere. Cadoul inedit primit de la Adela Popescu: „Mi-a zis că îi plac cadourile practice'

Citește și: Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: ‘A încercat să mă convingă să îl denunț’

Citește și: Cum arată Adela Popescu, însărcinată în patru luni, în costum de baie

Se pare că oboseala cronică, dar și încărcătura emoțională a rolurilor dificile, au distrus-o pe Adela Popescu. Actrița a povestit, în interviul acordat lui Mihai Morar, că a fost nevoie și de terapie ca să iasă din acea stare.

‘Din cauza asta am avut anxietăți destul de urâte. Au fost luni în care nu puteam să dorm deloc, îmi era frică să închid ochii sau îmi era frică de întuneric. Mi-era frică de mulțime. Nu puteam să fac duș și să fie ușa închisă. Adică a fost rău. După care m-am liniștit pur și simplu. La mine totul avea legătură cu oboseala cronică. Nu puteam să mă odihnesc’, a mai spus prezentatoarea TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter