Cine este Maria Luca, fetița de 12 ani de la Chefi la Cuțite, care suferă de alopecie

Publicat pe

Maria Luca are 12 ani și i-a uimit pe cei trei chefi când a venit la Chefi la Cuțite. Fetița este din Râșnov și a pregătit un desert indian, însă i-a impresionat pe cei trei chefi cu povestea ei de viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maria Luca, de la Chefi la Cuțite, suferă de alopecie, boală ce se manifestă prin căderea părului de la stres. Ea a povestit cât de mult suferă pentru că a fost judecată de cei din jur. Ușile s-au deschis și Maria Luca și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite și s-a prezentat.

Maria Luca este pasionată de dans și de gătit. Tânăra suferă de alopecie, o boală ce presupune căderea părului.

„Încerc să nu fiu diferită față de ceilalți, așa că încerc să port pălăria (…). La 6 ani mi-a căzut părul prima dată, din cauza stresului (…). Am fost judecată și sufăr din cauza bullyingului. Dar încerc să fac haz de necaz și să trec prin suferințe. Am mers la extrem de mulți medici și mi s-a spus la un moment dat că am leucemie sau boli autoimune la ficat. Nu a fost frumos un timp și făceam analize atât de des. A fost absolut groaznic când făceam asta și îmi era frică', a spus Maria Luca.

„Astăzi voi găti Banana Payasam, este cel mai popular desert din India', a spus concurenta Chefi la Cuțite.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat cu atenție preparatul și au încercat să își dea seama cine a gătit un asemenea preparat, potrivit Antena 1.

Cine este Maria Luca, fetița de 12 ani de la Chefi la Cuțite, care suferă de alopecieCine este Maria Luca, fetița de 12 ani de la Chefi la Cuțite, care suferă de alopecie

„Vreau să spun că ești foarte drăguță, jovială, drăguță. Îmi place că strălucești', i-a dezvăluit Florin Dumitrescu concurentei Maria Luca.

Maria Luca a primit şi cele trei cuţite de la chefi, impresionaţi şi de preparatul gătit de ea, așa că va merge în bootcamp la Chefi la Cuțite și are șanse să ajungă în echipe.

Ce se întâmplă la Chefi la Cuțite sezonul 9

Sezonul 9 din Chefi la Cuțite a venit și cu surprize în ceea ce privește prezentatorii. Gina Pistol era până acum singura care le dădea probe atât chefilor, cât și concurenților. Acum, însă, treaba îi va fi ușurată, iar asta pentru că va avea un ajutor de nădejde: pe Speak.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător, a declarat Speak.

Speak a participat la Asia Express și s-a luptat pentru primul loc alături de iubita lui, Ștefania. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor i-au învins, așa că artistul a ieșit pe locul doi.

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor, scandal uriaș pentru mâncare:Nu ți-e rușine?

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor:Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc

Citește și: Alina Laufer, primele declaraţii după ce a născut prematur:„Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe!

Între Speak și Sorin Bontea s-a legat o prietenie frumoasă, iar în sezonul 8, la preselecții, el și Ștefania au venit să îi facă o surpriză chefului.

Acum, cei doi filmează pentru aceeași emisiune, iar legătura dintre ei este mai strânsă ca niciodată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter