Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor: "Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc"

Publicat pe

Zannidache și Alexandra Stan au avut mai multe conflicte la Survivor România. Mai mult, când a ieșit pe primul loc în preferințele publicului, artistul chiar a nominalizat-o pe Faimoasă, pe criteriul de slabă performanță sportivă. În ultimul conflict pe care l-au avut cei doi au intervenit inclusiv colegii de echipă, care au concluzionat că se iubesc, purtându-se care doi îndrăgostiți care se ceartă zilnic.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Relația dintre Zanni și Alexandra Stan de la Survivor este una extrem de complicată. Cei doi și-au spus cuvinte dure și nu contenesc cu certurile în cadrul competiției. Mulți ar spune că, de fapt, se tachinează. Inclusiv colegii lor de echipă au observat asta și nu s-au abținut deloc de la comentarii.

Zanni a spus, fără să se ferească, faptul că Alexandra Stan ar fi cea mai slabă concurentă din echipă și își dorește să fie eliminată cât mai repede din concurs.

Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor: "Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc"Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor: "Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc"

Zanni, ceartă cu Alexandra Stan la Survivor

Ultima dată, cearta a pornit de la un alt punct pierdut de Alexandra Stan pe traseu. Vedeta nici nu a mai apucat să facă finalul, dat fiind că a avut un blocaj și i-a luat mult timp să coboare o scară.

Zanni a răbufnit din nou, acuzând-o de data aceasta că ar fi falsă. De asemenea, Zanni a mai spus că din cauza ei ar putea avea probleme de sănătate pentru că nu se alimentează corespunzător, dat fiind că nu reușesc să câștige jocurile de recompensă.

Zanni a povestit că Alexandra Stan ar fi fost deranjată de comportamentului colegului ei și a decis să-l confrunte.

„A venit Stan la mine și mi-a zis să nu mai vorbesc așa urât despre ea, că ea vorbește frumos despre mine. Stan, n-am venit aici să facem înțelegeri. A venit Jador la mine: ‘Zani, avem o imagine, nu poți să ne strici imaginea’. I-am zis, vere, trebuie să ai și caracter și atitudine. Mi se pare că vi s-a urcat la cap. Ea e Alexandra Stan, despre care oricum n-am mai auzit',a declarat Zanni.

Alexandra Stan: „L-am susținut pe Zanni de la început”

Alexandra Stan i-a reamintit că l-a susținut încă de la început și că i-a vorbit frumos, însă Zanni a avut replici dure la adresa colegei sale de la Survivor.

„Mereu i-am vorbit foarte frumos, mereu l-am susținut de la început, din momentul zero',a declarat Alexandra Stan. 

„Și eu ți-am spus mereu sincer în față. Nu stau să vorbesc frumos despre tine că și tu ai vorbit frumos despre mine. Dacă ești varză și fac gastrită din cauza ta, d-abia aștept să ieși afară. Plânge fals, este o falsă', a transmis Zannidache.

Citește și: Zannidache de la Survior, o viață de coșmar, la orfelinat:”Era ca o pușcărie, bătaie, pedepse…”

Citește și: Cum arăta Zannidache de la Survivor înainte de a deveni celebru! Acum are 100 de tatuaje

Citește și: Alexandra Stan, criticată de colegii ei, de la Survivor:„Nu ai ce căuta aici! Ești isterică'

Citește și: Alexandra Stan încă suferă după bătaia încasată de la Marcel Prodan.A avut un atac de panică, la Survivor

Alexandra Stan: „E ceartă de îndrăgostiți”

După schimbul de replici, reacția Alexandrei Stan a stârnit mari controverse. „Asta e ceartă d-aia de îndrăgostiți, înțelegi?', i-a spus Alexandra în timp ce-i zâmbea lui Zanni, care a început și el să râdă.

Culiță Sterp a simțit nevoia să intervină și a precizat că cei doi dorm împreună, se ceartă în fiecare zi, concluzionnd că nu ar fi exclus să formeze un cuplu. A mers mai departe și a vorbit, în glumă, chiar și despre copil.

„A recunoscut Alexandra! Că e ceartă de îndrăgostiți, auzi?! Eu cred că ăștia doi de iubesc. Cine se tachinează se iubește. Ei dorm în același pat în fiecare seară și se ceartă în fiecare zi. Ce să înțelegem de aici? Eu cred că voi doi o să fiți împreună la anul și o să aveți și un copil. O să iasă direct cu tatuaje', a declarat Culiță Sterp.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter