Alexandra Stan, criticată de colegii ei, de la Survivor: „Nu ai ce căuta aici! Ești isterică”

Publicat pe

Alexandra Stan nu a reușit deloc să se integreze în echipa Faimoșilor de la Survivor. Tânăra este în permanent conflict cu colegii ei, care o pun la zid din cauza prestației slabe de care dă dovadă în probe. De data aceasta, Zanni și Culiță Sterp au fost cei care i-au strigat artistei că nu are ce căuta în această competiție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista a avut câteva momente, pe parcursul show-ului, în care nu a putut să își învingă fricile și nu s-a ridicat la așteptările colegilor săi, în unele probe. Faptul că a refuzat inițial să joace în ultima probă, cea de corp la corp, câștigată ulterior de Faimoși, l-a făcut pe Zanni să îi arunce vorbe grele Alexandrei Stan.

Alexandra Stan, criticată de colegii ei, de la Survivor: „Nu ai ce căuta aici! Ești isterică'Alexandra Stan, criticată de colegii ei, de la Survivor: „Nu ai ce căuta aici! Ești isterică'

'Tu ai venit aici, nu ai nicio evoluţie în concursul ăsta, nu ai ce căuta aici… vorbeşti mult, esti isterică d-aia', i-a spus Zanni. Iar Culiţă Sterp i-a dat dreptate colegului său: „Din păcate în echipa asta avem câteva specimene, dacă pot să le zic aşa… în special Alexandra m-a blocat'.

Alexandra Stan a avut un atac de panică, la Survivor

Alexandra Stan de la Survivor le-a adus lacrimi în ochi telespectatorilor Kanal D, în ediția de duminică seara, 24 ianuarie. Când Faimoșii se luptau cu rivalii lor în proba pentru jocul de comunicare, niște traume rămase în urma loviturilor încasate de la fostul iubit au făcut-o pe Alexandra să plângă în brațele lui Moroșanu.

În timpul probei, Simona Hapciuc de la Faimoși și Roxana Ghiță de la Războinici s-au accidentat. Acel moment a dus-o mental pe Alexandra Stan înapoi în timp, în urmă cu aproximativ opt ani. La acel moment, artista a fost bătută crunt de fostul ei iubit și manager.

„Nu pot să joc jocul ăsta, Moro! Nu pot să trec prin asta încă o dată! Nu pot sătrec prin asta, Moro, înțelege! Eu am trecut prin chestia asta! O să o iau razna, deci, jur, nu mai pot!’,a declarat Alexandra Stan, în timp ce plângea în brațele lui Cătălin Moroșanu.

Chiar înainte să intre în probă, cântăreața s-a speriat atât de tare, încât celelalte colege de echipă au fost nevoite să o ajute să se calmeze. Se pare că Alexandra nu se putea concentra și îl vedea în fața ochilor pe cel care a bătut-o crunt în trecut. „O să fiu acolo cu el, înțelegi? N-o să fiu acolo cu Mari!’, a declarat Alexandra Stan, cu lacrimi în ochi.

Citește și:

Alexandra Stan și Starlin de la Survivor, atingeri tandre. Secretul lor a ieșit la iveală

Mihai de la 3 Sud Est, vindecat de COVID-19 cu Ivermectină. Avea doar 5% șanse de supraviețuire

Cătălin Moroșanu, scandal la Survivor. A vrut să se bată cu Alexandra Stan și Roxana Nemeș

S-a încheiat procesul #metoo. Suma colosală primită de victimele lui Harvey Weinstein

Artista a trecut prin momente de coșmar și și-a revenit cu greu după trauma prin care a trecut. Imaginile cu chipul tumefiat al Alexandrei au șocat întreaga țară. Marcel Prodan, partenerul său de viață, i-a aplicat o soră bătaie cu moartea în mașină.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter