Cum arăta Zannidache de la Survivor înainte de a deveni celebru! Acum are 100 de tatuaje

Publicat pe

Zannidache Edmond de la Survivor, sau Zanni cum mai este alintat de colegi și prieteni, arăta complet diferit înainte de a deveni cunoscut! Acum are părul vopsit în două culori și are 100 de tatuaje, însă nu a fost mereu așa. Iată cât de mult s-a schimbat Faimosul în vârstă de 23 de ani, de-a lungul timpului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zannidache de la Survivor este de nerecunoscut! Cel puțin asta poate constata oricine vede imaginile cu el înainte și după cele 100 de tatuaje.

Protejatul lui Alex Velea este un personaj savuros la Survivor România, sezonul doi. Nu se teme să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă asta îi poate aduce chiar anumite conflicte. Luptă cu îndârjire pentru fiecare punct pe traseu și a devenit îndrăgit de public.

Cum arăta Zannidache de la Survivor înainte de a deveni celebru! Acum are 100 de tatuajeCum arăta Zannidache de la Survivor înainte de a deveni celebru! Acum are 100 de tatuaje

Zanni de la Survivor, schimbări dese de look

Zannidache este un personaj controversat, însă, și din cauza look-ului său. Tânărul în vârstă de 23 de ani are 100 de tatuaje și este vopsit în două culori: jumătate blond, jumătate brunet. Aspectul său atrage, cu siguranță, atenția, mai ales că a ales să-și facă tatuaje inclusiv pe față sau în cap. Totuși, nu a fost mereu așa.

Pe când avea 17 ani, Zannidache nu avea niciun tatuaj și nici nu se vopsise. Cei care văd imaginile cu el aproape că nici nu-l mai recunosc.

De-a lungul timpului, Zanni a avut mai multe schimbări radicale de look. La un moment dat a fost vopsit roșcat, portocaliu sau verde, iar cu altă ocazie s-a tuns la chelie.

Citește și: Cine este Zannidache de la Survivor.Alex Velea l-a făcut celebru

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână.Jador primește cel mai mult

Citește și: Tensiuni între Zanni și Amna la Survivor:”E zero barat, nu înțelege nimic”

Citește și: Dan Negru explică de ce i s-a dus faima de zgârcit și ce discuții sunt în familie despre bani:„Când ajung prin piață, iau mai ieftin'/ EXCLUSIV

Zannidache de la Survivor, copilărie plină de lipsuri

Zannidache a avut o copilărie marcată de lipsuri. A crescut la oferfelinat și nu i-a fost deloc ușor nici la o vârstă fragedă. S-a luptat cu foamea și a îndurat bătăi, până în momentul în care a fost adoptat de către o organizație de copii.

Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…).

Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat', a povestit Zannidache de la Survivor.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter