Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: ”A încercat să mă convingă să îl denunț”

Publicat pe

Iulia Sălăgean a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alex Bodi și a atacat-o dur pe Bianca Drăgușanu. Fosta soție a afaceristului susține că vedeta le-ar fi stricat căsnicia, iar acesta s-ar fi comportat cu ea exemplar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Iulia Sălăgean a povestit că Bianca Drăgușanu a știut de la bun început de căsnicia ei cu Alex Bodi, însă ar fi făcut tot posibilul ca să-i desparte. Până s-a încheiat divorțul ei de afacerist, vedeta i-ar fi fost amantă acestuia. Fosta soție a lui Alex Bodi susține că Bianca Drăgușanu a făcut tot posibilul ca ea să divorțeze de tatăl fetiței sale.

„Era căsătorit cu mine, într-o relație activă, nu eram spre sfrâșit sau consumată, dar acest adevăr s-a ascuns. Pentru mine nu era ceva nou. Aveam o relație de cinci ani și un copil împreună. Noi am trecut prin foarte multe împreună, am evoluat împreună. Fiind bărbat, era normal să mai calce strâmb', a explicat Iulia, la Xtra Night Show.

Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: 'A încercat să mă convingă să îl denunț'Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că i-a stricat căsnicia cu Alex Bodi: 'A încercat să mă convingă să îl denunț'

„Bianca știa că este însurat. Nașul nostru de căsătorie a informat-o pe Bianca că Alex e căsătorit „nu pentru mult timp'. Ea știa, nu poate să spună că nu a știut. Mai ales fiind persoană publică, a putut afla orice și-ar fi dorit', a mai adăugat Iulia.

Fosta soție a lui Alex Bodi a declarat că acesta venea la ea de fiecare dată când se certa cu Bianca Drăgușanu. Iulia Sălăgean și vedeta au fost la un moment dat la cuțite, însă mai apoi au devenit prietene.

„Eu nu am căutat-o pe ea, eu am alte principii ca femeie, dar am vorbit cu Alex ca fiecare să o ia pe drumuri diferite. Apoi am sunat-o și i-am zis că Alex e un bărbat liber și că poate să fie cu el. El se despărțea de Bianca și venea înapoi. În primele două luni și jumătate ei s-au certat eu i-am mai dat o șansă. Ea credea despre mine că eu sunt amantă. Ei se certau foarte des la un moment dat din cauza presupusei amante, care eram eu, tocmai din cauza acestor întoarceri ale lui Alex. Alex a greșit față de mine și ne-am despărțit. S-a produs totul foarte brusc. Jumătate de an noi am fost la cuțite', a declarat fosta soție a lui Alex Bodi.

Citește și: Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre Alex Bodi: „Mă ținea cu forța în casă, am fugit cu ajutorul menajerei'

Citește și: Bianca Drăgușanu i-ar fi fost mai întâi amantă, apoi iubită lui Alex Bodi. Afaceristul iese la atac: ‘Am găsit-o leșinată în casă’

Citește și: Daria Radionova, despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu, de la Alex Bodi: „Realitatea este foarte diferită'

Bianca Drăgușanu ar fi insistat să iasă cu Iulia Sălăgean și Alex Bodi

Femeia susține că vedeta și-a dorit să iasă toți trei pentru a vedea că între Iulia și Alex Bodi nu mai există nimic. Mai mult, fosta soție a lui Alex Bodi a lăsat de la ea de dragul fetiței pe care o au împreună.

„Eu mereu am vrut să păstrez o legatură foarte strânsă cu el, e tatăl copilului meu. Dar am suferit mult. Nu a fost doar vina ei, a fost și vina lui, poate chiar mai mult a fost vina lui. Ei îi zice aceva, mie îmi promitea altceva, când se certa cu ea, venea la mine. (…) Era prea mare presiunea ca ea să mă cunaoscă pe mine, după ce a rupt o familie. A vrut să fie sigură că nu mai există sentimente între mine si Alex. La un moment dat i-am spus lui Alex că dacă asta își dorește, să rămână cu această femeie. Noi un an și jumătate am fost la cuțite, eu și Bianca', a povestit Iulia, la Xtra Night Show.

Iulia Sălăgean susține că nu ea l-a denunțat pe Alex Bodi

Fosta soție a afaceristului a declarat că nu ea a fost cea care l-a denunțat pe Alex Bodi. Iulia Sălăgean a mărturisit că a suferit cumplit când a aflat că tatăl fetiței sale a fost arestat, în timp ce Bianca Drăgușanu o sfătuia să se întoarcă împotriva lui.

'Pentru mine a fost un șoc în dimineața aceea. Am vrut să-mi iau fata, deși dormea, am vrut să o bag în mașină și să merg la el acasă. Am sunat avocatul, dar deja avocatul era acolo, iar avocatul mi-a spus că nu are rost să merg la el acasă, pentru că nu se rezolvă nimic, este ceva foarte strict și nu permite nimănui să intre. A doua zi l-am contactat iarăși și i-am zis că vreau să merg la Craiova, să vorbesc și tot. De acolo au fost 2 săptămâni de chin. Bianca mă anunțase că în jurul complexului sunt tot felul de paparazzii și nu am ieșit, pentru că avocatul mi-a zis că nu-i ok', a declarat Iulia la Antena Stars.

'A fost nevoie de foarte multă putere, să tac și să nu zic nimic, dar repet, așa mi-a zis avocatul că nu este momentul să am eu ceva de spus. A zis că o să se rezolve în timp. Și nu este adevărat. Nu eu l-am denunțat pe Alex. Eu am fost nevoită să merg să declar ce m-au întrebat ei pe mine, pentru că nu de la mine a pornit totul și eu tot am tot anulat, până când mi-a zis că dacă nu o să merg o să mi se trimită mandat de aducere și atunci a trecut să merg.

Nu l-am denunțat și nu aș fi făcut asta niciodată. După ce Alex a fost eliberat, persoana care cumva a vrut să mă împingă să fac ceva a fost ea (n.r. Bianca Drăgușanu), în sensul că: 'Nu ai văzut că a fost eliberat? Eu în locul tău m-aș duce să dau cu pixul!' și eu i-am zis: 'Cum să fac asta? Nu fac asta, că nu am de ce'. Ba chiar mi-a dat un telefon și i se părea foarte amuzant', a mai mărturisit fosta soție a lui Alex Bodi.

Îl mai iubește Iulia Sălăgean pe Alex Bodi?

Fosta soție a afaceristului l-a iubit extrem de mult și întotdeauna va avea sentimente pentru el, fiind tatăl fetiței sale. Iulia Sălăgean i-a luat apărarea lui Alex Bodi și continuă să-i fie alături chiar dacă nu mai sunt împreună. Femeia a recunoscut că întotdeauna el a ajutat-o financiar și că este un tată foarte bun pentru fiica lor, Selena.

Iulia Sălăgean susține că nu are nimic cu Daria Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi. „Daria nu mi-a greșit mie de nimic, eu eram deja vindecată de Alex tocmai prin ieșirile cu ei. Am fost judecată pentru că mergeam peste tot cu ei, dar eu știam adevărul. Eu am fost cea care o oprea pe Bianca atunci când voia să mai pună diverse lucruri pe Intragram depsre Daria, o opream să își arate frustrările, vedeam cât de mult îl iubește pe Alex', a explicat Iulia, la Xtra Night Show.

Mai mult, ea consideră că Bianca Drăgușanu a încercat să o întoarcă împotriva fostului soț și a vrut să se răzbune pe el. „M-a influențat cu multe chestii ca să-mi stric imaginea și ca Alex să fie eventual dezamăgit de mine, pentru că indiferent de ce se întâmplă sau cu cine e Alex eu rămân mama copilului lui și o să avem o legătură continuă, adică asta nu o să se rupă niciodată. Tocmai de aceea am vrut ca toată această legătură cu Alex să rămână pozitivă, că nu face bine copilului să fie mereu în stres. Din partea mea nu a existat niciodată să-i dau copilul. Indiferent că poate-l uram de moarte și nu voiam să-l văd în fața ochilor, copilul i l-am dat. Îi vorbesc foarte frumos fetiței despre el că văd cât de mult îl iubește. Dacă vreau să mă răzbun cumva pe Alex, mă răzbun pe copilul meu și nu am cum să fac asta', a mai spus Iulia Sălăgean.

De asemenea, Iulia spune că Alex Bodi nu a fost niciodată violent cu ea, iar faptul că a bătut-o pe Bianca este din cauză că ea l-a provocat. „În relația mea cu Alex nu m-a atins cu un deget. Și au fost certuri și am fost și eu o femeie care l-a provocat poate. Femeia trebuie să știe când să tacă, pentru că ajunge bărbatul ajunge la un nivel de nervi când nu se mai poate controla. În mine nu a dat niciodată', a mai transmis fosta soție a lui Alex Bodi.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter