Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre Alex Bodi: "Mă ținea cu forța în casă, am fugit cu ajutorul menajerei"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu continuă seria de dezvăluiri despre relația abuzivă avută cu fostul ei soț, Alex Bodi. Se pare că ar fi fost inclusiv ținută cu forța în casa afaceristului, acolo unde a fost bătută crunt. Mai mult decât atât, bărbatul nu s-a oprit nici măcar când menajera era de față. Angajata lui Bodi ar fi salvat-o apoi pe Bianca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca a făcut recent publice niște imagini șocante în care se văd urmările loviturilor încasate de la Alex Bodi. Se pare că abuzurile erau la ordinea zilei în relația Biancăi Drăgușanu cu fostul ei soț. Însă, vedeta nu se oprește aici și oferă mai multe detalii despre trecutul ei. Alex Bodi ar fi băgat-o cu forța în mașină, pentru a o duce la el acasă, moment în care a început calvarul.

„M-a urcat cu forța în mașină, m-a dus la el acasă, moment în care eu am ajuns la el acasă.. A continuat să mă bată, de față cu menajera.. Eu am fugit cu ajutorul menajerei, m-am filmat. Există o grămadă de dovezi în care eu am fugit în momentul ăla și am scăpat, pentru că el mă ținea cu forța în casă la el. El a plecat să se întâlnească cu fosta lui soție”, a declarat Bianca Drăgușanu, conform wowbiz.

Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre Alex Bodi: "Mă ținea cu forța în casă, am fugit cu ajutorul menajerei"Bianca Drăgușanu, noi dezvăluiri despre Alex Bodi: "Mă ținea cu forța în casă, am fugit cu ajutorul menajerei"

Bianca Drăgușanu a fost ținută cu forța în casa lui Alex Bodi

Relația lor a fost una presărată cu probleme. Mulți s-au întrebat de ce Bianca Drăgușanu s-a tot împăcat cu Alex Bodi, dacă se știa deja că au probleme în mariaj, din cauza violenței. Vedeta susține că afaceristul este cel care s-a ținut după ea, dorindu-și să rămână împreună în continuare.

„În trei ani de zile, eu m-am despărțit de 14 ori de bărbatul ăsta! Eu m-am despărțit de el, el a venit după mine. Eu nu i-am spus niciodată Întoarce-te la mine sau vreau să trăiesc în continuare cu tine”, a mai declarat Bianca Drăgușanu, într-un interviu la TV, conform sursei citate anterior.

Citește și: Alex Bodi se căsătorește cu Daria Radionova! Când va avea loc nunta: ‘Îmi doresc foarte mult

Citește și: Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a avut discuții indecente în fața copiilor

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: ‘A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare

Bianca a mai făcut o declarație și despre filmulețul șocant, în care apare leșinată și întinsă pe jos. Ea îl acuză pe Alex Bodi că a tot strâns dovezi pentru ca apoi să o poată denigra public.

„Eram leșinată chiar. Da, m-a filmat și i-a dat ei. I-a spus că am vrut să mă sinucid pentru el, iar ea mi-a dat mie. Omul lucrează profi', a mai dezvăluit Bianca Drăgușanu în direct la o emisiune de televiziune. 

Alex Bodi a recunoscut că a bătut-o pe Bianca Drăgușanu

Afaceristul și-a asumat ceea ce s-a întâmplat în urmă cu doi ani, iar acum crede că Bianca l-ar provoca doar ca să stârnească un nou scandal mediatic.

‘Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni de zile. Am ignorat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine, având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu, relația în care mă aflu, deci nu m-ar avantaja sub nicio formă.

Ea a fost cu mine din 2018, în septembrie și noi ne-am despărțit anul trecut. Iar referitor la imaginile pe care le-am publicat, că am mai primit dintr-o grămadă de părți, ar trebui să știe că vine cu lucruri care s-au întâmplat acum 2 ani, anumite chestii pe care eu mi le-am asumat și le-am recunoscut. Eu când fac ceva îmi asum, dar ea trebuie să aducă dovezi de moment. Sper să nu fie nevoit să vorbesc, pentru că nu mai vreau să intru în scandalul ăsta mediatic, pentru că eu nu trăiesc din asta’, a declarat Alex Bodi la XNS.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter