Alex Bodi se căsătorește cu Daria Radionova! Când va avea loc nunta: ”Îmi doresc foarte mult”

Publicat pe

Alex Bodi este mai hotărât ca niciodată să se însoare cu Daria Radionova și a dezvăluit când va avea loc evenimentul. După un divorț cu scandal de Bianca Drăgușanu, afaceristul este gata să facă pasul cel mare cu altă femeie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Alex Bodi și-a găsit liniștea și fericirea lângă Daria Radionova, femeia pentru care a părăsit-o pe Bianca Drăgușanu. Afaceristul este mai îndrăgostit ca niciodată de iubita lui, cea care i-a fost alături cât timp el a fost în spatele gratiilor.

Alex Bodi se căsătorește cu Daria Radionova! Când va avea loc nunta: 'Îmi doresc foarte mult'Alex Bodi se căsătorește cu Daria Radionova! Când va avea loc nunta: 'Îmi doresc foarte mult'

Alex Bodi a anunțat la Xtra Night Show că este hotărât să se căsătorească cu Daria Radionova, iar nunta va avea loc când el va termina cu procesul în care este implicat.

„Da, o să aștept să îmi demonstrez nevinovăția. Când o să am posibilitatea și libertatea, o să mă însor cu Daria, este ceva discutat de mult timp, îmi doresc foarte mult să fac acest lucru. Ea mi-a zis să nu mai dau curs, să nu mai las interpretări. Daria este o fată liniștită', a dezvăluit Alex Bodi la Xtra Night Show.

Daria Radionova i-a spus iubitului ei să nu mai dea curs discuțiilor și să stea departe de scandal. Alex Bodi și-a ascultat viitoarea soție și i-a promis că nu va mai face declarații despre fosta lui soție.

Citește și: Alex Bodi a dat-o în judecată pe fosta soție, Iulia Sălăgean. Femeia l-a acuzat de agresivitate

Citește și: Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună: „S-a certat cu familia, a renunțat la tot”. Ce spun despre nuntă

Citește și: Alex Bodi, primul interviu, după ce a fost arestat. Daria Radionova l-a susținut necondiționat: „A fost un șoc plăcut”

Citește și: Dialog halucinant între Bianca Drăgușanu și prietenul lui Alex Bodi: 'Dacă iese de acolo și mă terorizează, îl bag la pușcărie'

Alex Bodi nu mai vrea să audă de Bianca Drăgușanu

Afaceristul a aflat de problemele Biancăi Drăgușanu, iar acesta nu mai vrea sub nicio formă să audă de fosta lui soție. Alex Bodi a declarat că nu mai are nicio legătură cu femeia cu care a fost căsătorit și cu care a ținut prima pagină a ziarelor mult timp.

„Îmi pare rău de ea că e într-o situație mai delicată. Nu am nici o implicare în viața dânsei. Nu mă interesează lucrul ăsta. Am spus și eu că nu vreau să mai am nici o treabă cu această doamnă, nici nu mai vreau să îi pronunț numele. Nu mai vreau să fiu implicat în nici un fel de discuție care are legătură cu această doamnă', a mai spus fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă