Când începe Chefi la Cuțite sezonul 9. Speak prezintă emisiunea, alături de Gina Pistol

Publicat pe

Când începe Chefi la Cuțite sezonul 9? Este întrebarea care stă pe buzele fanilor celui mai celebru show culinar. Cei trei chefi au pregătit surprize mari pentru telespectatori. Sezonul 9 din Chefi la Cuțite va începe luni, 1 martie, de la ora 20:30.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cei trei chefi și-au aliat forțele pentru o nouă luptă în găsirea celui mai bun bucătar. Ei vor începe sezonul 9 cu preselecțiile, care sunt unul dintre cele mai savuroase momente ale showului. Apoi, urmează bootcamp-urile și formarea echipelor care se vor duela în battle-uri și în probe individuale.

Se anunță un sezon incendiar la Chefi la Cuțite. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au mai împărtășit cu fanii diverse scene de la filmările showului culinar.

„Am avut norocul să nu avem niciun incident legat de coronavirus , dar asta și pentru că au existat încă de la început niște reguli foarte stricte, s-au respectat toate măsurile necesare, iar orice pericol a fost anihilat încă de la început. E un sezon special, dar ne bucurăm că am reușit să îl filmăm pentru că știu că sunt multe proiecte TV care au fost amânate sau care nu au putut filma așa cum o făceau înainte. S-au schimbat niște chestii de tradiție la noi, dar nu aveam cum să filmam altfel. E un sezon intens, cu o luptă aprigă la amulete 😊’, a povestit Florin Dumitrescu, în urmă cu câteva luni.

Când începe Chefi la Cuțite sezonul 9. Speak prezintă emisiunea, alături de Gina PistolCând începe Chefi la Cuțite sezonul 9. Speak prezintă emisiunea, alături de Gina Pistol

Sezonul 8 Chefi la cuțite a fost câștigat de Ionuț Belei, din echipa lui Sorin Bontea, fiind și singurul bucătar dintre cei trei care a avut patru câștigători de-a lungul sezoanelor, în timp ce Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu doar câte doi.

Când începe Chefi la Cuțite 9 și cine va prezenta

Sezonul 9 din Chefi la Cuțite vine și cu surprize în ceea ce privește prezentatorii. Gina Pistol era până acum singura care le dădea probe atât chefilor, cât și concurenților. Acum, însă, treaba îi va fi ușurată, iar asta pentru că va avea un ajutor de nădejde: pe Speak.

„Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător', a declarat Speak.

Speak a participat la Asia Express și s-a luptat pentru primul loc alături de iubita lui, Ștefania. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor i-au învins, așa că artistul a ieșit pe locul doi.

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:'Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale'/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Marin și Alexandra Stan de la Survivor, scandal uriaș pentru mâncare:'Nu ți-e rușine?'

Citește și: Tachinări între Alexandra Stan și Zanni, la Survivor:'Dorm în același pat în fiecare seară, se ceartă în fiecare zi. Se iubesc'

Citește și: Alina Laufer, primele declaraţii după ce a născut prematur:„Nu plec din spital decât cu gemenii în braţe!’

Între Speak și Sorin Bontea s-a legat o prietenie frumoasă, iar în sezonul 8, la preselecții, el și Ștefania au venit să îi facă o surpriză chefului.

Acum, cei doi filmează pentru aceeași emisiune, iar legătura dintre ei este mai strânsă ca niciodată.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter