Daria Radionova, despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu, de la Alex Bodi: "Realitatea este foarte diferită"

Publicat pe

Tocmai când lucrurile păreau să se așeze pe un făgaș normal în viața ei, Bianca Drăgușanu l-a adus iar în discuție pe fostul ei soț, Alex Bodi. Vedeta a făcut publice o serie de imagini șocante, cu urmele bătăilor încasate pe parcursul a doi ani de relație. Daria Radionova, actuala iubită a afaceristului, a reacționat acum public.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a făcut publice acele imagini, considerând că Alex Bodi a fost primul care a lansat în presă o fotografie mai veche cu fosta soție. În acea poză, Bianca avea fața tumefiată din cauza unei operații de blefaroplastie. La scurt timp după ce Bianca a făcut publice toate detaliile, în emisiunea lui Dan Capatos, Alex Bodi se distra pe cinste cu noua iubită.

Daria Radionova a postat un filmuleț pe conturile ei de pe rețelele de socializare, în care apare cu un inel pe deget. Mulți au intrat la bănuieli și au început să se întrebe dacă a fost cerută de soție de către Alex Bodi. Acum, rusoaica lămurește toată situația.

Daria Radionova, despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu, de la Alex Bodi: "Realitatea este foarte diferită"Daria Radionova, despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu, de la Alex Bodi: "Realitatea este foarte diferită"

Ce spune Daria Radionova despre bătăile încasate de Bianca Drăgușanu

Daria nu crede că are motive întemeiate ca să se teamă de Alex Bodi. Mai mult decât atât, ea crede că problema ar fi, de fapt, la Bianca. O acuză pe rivala ei că ar fi lansat în presă o mulțime de minciuni despre fostul soț.

„De ce mi-ar fi frică de el? Nu a fost niciodată agresiv cu mine şi nu mi-a arătat niciodată vreun semn de violenţă. Eu cred că este vorba şi despre ea. Dacă a fost bătută înainte, poate este ceva greşit cu ea, nu cu bărbatul care a bătut-o. Ea a vorbit urât despre el, a spus foarte multe minciuni', a declarat Daria Radionova, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și: Alex Bodi se căsătorește cu Daria Radionova! Când va avea loc nunta: 'Îmi doresc foarte mult'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar. Nu mai există cale de împăcare

Citește și: Bianca Drăgușanu îi răspunde iubitei lui Alex Bodi, Daria Radionova: 'A fost amanta fostului meu soț. Se agață ca o lipitoare'

Daria, mesaj tranșant pentru Bianca Drăgușanu

Daria o taxează dur pe Bianca Drăgușanu, care a susținut că Alex Bodi o sună pe ascuns, atunci când rusoaica pregătește masa. Daria a afirmat acum că știa toate detaliile despre acele convorbiri pentru că ea este cea care l-a rugat pe afacerist să o sune pe Bianca, pentru a clarifica niște situații.

„Deci, cine se ascunde ca un şoricel? Absolut totul merge înainte şi chiar eu am vrut ca el să vorbească cu ea. Deci nu trebuie să întoarcă povestea în favoarea ei. Ei au vorbit de două ori, iar eu am fost lângă el. De asemenea, au fost foarte multe minciuni publicate recent şi sper ca oamenii să nu creadă în ele. La fel cum am mai spus, realitatea este foarte diferită faţă de ce vezi în presă. Să fiu sinceră, nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect şi o să încerc să ignor toate provocările', a continuat Daria Radionova.

Daria a povestit și ce au făcut cei doi îndrăgostiți de Sfântul Valentin. Și-a surprins iubitul cu o seară romantică, în timp ce Alex Bodi i-a oferit un inel ca schimb pentru cel vechi.

„Am petrecut împreună un Valentine’ s Day foarte drăguţ. L-am surprins cu o seară romantică şi cu un cadou. De asemenea, şi el mi-a pregătit o surpriză drăguţă. Mi-a oferit un inel frumos. L-am schimbat pe celălalt pentru că au fost foarte multe discuţii şi lucruri negative în jurul lui. Aşa că el a decis să îl schimbe cu unul mai bun, care să ne aducă amintiri frumoase şi noroc', a mai transmis iubita lui Alex Bodi.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter