Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar. Nu mai există cale de împăcare

Publicat pe

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat astăzi, 15 februarie, la notar. Cei doi au venit singuri și au semnat actele de divorț, iar acum este clar că nu mai există nicio șansă de împăcare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Înainte de sărbătorile de iarnă, vedeta anunța că relația cu tatăl fetiței sale a ajuns la sfârșit. Nu era pentru prima dată când Oana Roman și Marius Elisei aveau probleme în căsnicie, însă niciodată lucrurile nu au fost atât de serioase.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar. Nu mai există cale de împăcareOana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar. Nu mai există cale de împăcare

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat astăzi la notar. Cei doi au stat timp de 40 de minute în biroul notarial, unde au pus la punct toate condițiile. Vedeta a venit singură să semneze actele de divorț, asta după ce a lăsat-o la grădiniță pe fiica sa. Marius Elisei a fost cel care a ajuns primul la notar, potrivit Spynews.

De astăzi înainte, Oana Roman este oficial o femeie singură. Deși au divorțat, vedeta și Marius Elisei au rămas în relații bune de dragul fetiței lor.

Citește și: Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 kg

Citește și: Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei:„Părerea mea e că o trăgea în jos'

Citește și: Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman și despre afacerea familiei: „Financiar, îmi merge bine”

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, decizie finală, înainte de divorț. Ce se întâmplă cu fetița lor

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit înainte de sărbători

Despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei a fost, oarecum, una anunțată sau, mai bine zis, previzibilă, deoarece cei doi soți s-au mai despărțit în câteva rânduri de-a lungul timpului. Iată însă că nici dorința de a-i oferi Izabelei o familie normală nu a mai fost o motivație și, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, vedeta și soțul ei și-au spus adio.

Chiar la final de an, vedeta a anunțat cu ochii în lacrimi că mariajul ei a ajuns la capăt de drum. Din spusele Oanei Roman, Marius Elisei a rămas cu afacerea cu haine pe care o aveau împreună.

Cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Vedeta a făcut anunțul pe una dintre rețelele de socializare, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

'Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea', a mai spus vedeta cu lacrimi în ochi.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter