Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Părerea mea e că o trăgea în jos”

Publicat pe

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei divorțează a picat ca un trăsnet în showbiz. Anunțul a fost făcut de fiica lui Petre Roman, iar Catinca Roman a transmis acum o primă reacție după anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei și-a făcut bagajele și a plecat din casa Oanei Roman chiar înainte de Crăciun, preluând și afacerea cu haine a familiei. Acesta s-a mutat singur într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman.

„Eu nu cred că Oana se mai împacă cu Marius. De fapt, dacă mă gândesc bine, e mult mai bine așa pentru Oana, decât să stea mereu în tensiune. Ceea ce este important e că au împreună fata, care a ieșit frumoasă și deșteaptă. E un copil foarte reușit, incredibil de dotat. Plus că Oanei îi priește despărțirea, eu așa o văd. S-a mai liniștit, parcă a înflorit și profesional e bine. Părerea mea că Marius o trăgea în jos' , a declarat Catinca Roman, pentru Click!

Marius Elisei a postat pe rețelele de socializare videoclipul noului single lansat de Pepe. Mesajul acesteia este unul extrem de emoționant, iar Marius Elisei a ținut să posteze și un mesaj în dreptul melodiei: Chiar m-am jurat…’.

Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Părerea mea e că o trăgea în jos'Catinca, despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei: „Părerea mea e că o trăgea în jos'

Având în vedere versurile melodiei, pare că Marius Elisei ar suferi după despărțirea de Oana Roman.

Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare răuu / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte / Să te aud să-ți vorbesc din nou’ și M-am obișnuit cu gândul că n-am să mai vin / Acolo unde nu mi-e liniștea. / Ai crezut c-am să mă întorc, dar uite că mă abțin / Îmi beau sticla de amar cu altcineva’ , sunt câteva dintre versurile melodiei M-am jurat’, interpretată de Pepe.

De la ce a pornit scandalul dintre Marius Elisei și Oana Roman

Deși Marius a fost cel care inițial i-a cerut Oanei să o aducă pe Mioara Roman să locuiască cu ei, după un timp acesta nu a mai văzut cu ochi buni prezența soacrei în casa lor.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-VIVA-ianuarie-2021-small-91-763x1024.jpg

„Discuțiile dintre noi sunt foarte vechi, nu cred că a fost mama de vină. La început el a fost cel care a avut ideea ca ea sa se mute cu noi, după care a simțit că i se ia din intimitate. Sunt anumite lucruri care țin de principii de viață care sunt diferite în cazul nostru. Eu nu știu să fac scenarii. Pe undeva s-a depășit pragul. Pasiune și iubire nu mai există după niște ani. Importante sunt încrederea, prietenia, respectul, loialitatea, complicitatea.

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit.El i-a luat afacerea și i-a spus adio vedetei

Citește și: Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei:'Ne-am despărțit de foarte multe ori'

Citește și: Dan Negru, primul pictorial alături de familie, cu soția și ambii copii:„Acasă nu vorbesc nici mult, nici tare’. Cum este ca soț și ca tată / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată camera fetiței Ginei Pistol și a lui Smiley:„Nu-mi imaginam că o să iasă atât de frumos’

Când le pierzi, se rupe tot. Când crezi că contează doar pasiunea și distracția, atunci e o problemă. Am pierdut atât în viața asta, eu cred ca așa e mai bine, cum suntem acum, fără discuții, tensiuni, e important pentru Iza. Eu sper ca relația mea cu el să fie mai senină, mai echilibrată și mai neconflictuală acum decât înainte', s-a confesat Oana recent, în cadrul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea' de Kanal D, explicând astfel motivele rupturii de soțul ei, Marius Elisei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter