Alex Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliu

Publicat pe

Alex Bodi a fost eliberat din închisoare, însă el a fost plasat în arest la domiciliu. El a primit acordul instanței de a fi eliberat și plasat în arest la domiciliu, asta deși tribunalul îi respinsese cererea. Curtea de Apel a stabilit ca afaceristul să petreacă sărbătorile de iarnă acasă, spre deosebire de nașul lui, Adrian Tâmplaru, care va rămâne în arest.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Procurorii DIICOT au contestat această decizie dorind ca fostul iubit al Biancăi Drăgușanu să fie din nou trimis în arestul preventiv, iar termenul trebuia să aibă loc pe data de 18 ianuarie!

Termenul s-a schimbat, iar astăzi afaceristul s-a prezentat la Craiova unde a așteptat decizia judecătorilor.

Alex Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliuAlex Bodi rămâne în continuare în arest la domiciliu

Magistrații au decis că Alex Bodi va rămâne în continuare în arest la domiciliu, după decizia luată de judecători! Acest lucru se va întâmpla în perioada 17 ianuarie – 15 februarie, pe o perioadă de 30 de zile, urmând ca ulterior afaceristul să se prezinte din nou în fața instanței pentru o nouă decizie în cazul său, potrivit Antena Stars.

Alex Bodi și Daria Radionova, primul interviu împreună

Afaceristul a oferit primul interviu alături de iubita sa, Daria Radionova. Cei doi și-au consolidat relația și sunt extrem de fericiți unul în brațele celuilalt. Bianca Drăgușanu este o simplă amintire, dat fiind că cei poi au vorbit chiar și despre planurile de nuntă.

Alex Bodi este mai îndrăgostit ca niciodată, iar pentru ca fericirea să fie completă ar trebui doar să i se clarifice situația legală. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a dezvăluit că iubita lui e renunțat la tot pentru el. Daria Radionova s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile, a renunțat la Londra și s-a ocupat pentru ca iubitului ei să-i fie bine.

Alex Bodi susține că își dorește chiar să se căsătorească cu Daria Radionova.

Citește și: Alex Bodi, primul interviu, după ce a fost arestat. Daria Radionova l-a susținut necondiționat:'A fost un șoc plăcut'

Citește și: Gestul făcut de Daria Radionova pentru Alex Bodi, în timp ce el o suna pe Bianca Drăgușanu:'Mă îndrăgostesc de tine în fiecare zi'

Citește și: Raluca Bădulescu a spus adevărul!Cum se înțelege fiul ei cu tatăl biologic, dar și cu soțul ei, Florin/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină.„Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva’

‘În timp, promit că o să povestesc exact cum s-au întâmplat lucrurile. Lumea nu știa când eram eu despărțit, că plecam sau nu din relație. În momentul de față pot spune că sunt cel mai îndrăgostit și cel mai împlinit sufletește din toată viața mea. Chiar așa e. Fata asta are tot ce își dorește ea de la viață. La stilul ei de viață și la modul în care mi-a fost alături, s-a certat cu familia, și-a abandonat afacerile.

Este o persoană care mi-a fost alături în momentele dificile. Când știa situația și să îți demonstreze că e lângă tine, să renunțe la tot, să piardă bani în Londra și-a luat inima în dinți, nu ai cum să nu iubești așa ceva. Din punctul meu de vedere, acest eveniment, nunta, se află pe lista de dorințe’, a declarat Alex Bodi 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter