Cătălin Măruță s-a vindecat de COVID-19 și a revenit în platoul PRO TV: ”Eram mai epuizat când făceam emisiunea de acasă”

Publicat pe

Cătălin Măruță s-a vindecat de COVID-19 și a revenit în platoul PRO TV. Prezentatorul s-a bucurat enorm că a revenit și a dezvăluit că era mai epuizat de acasă decât ar fi fost dacă ar fi făcut emisiunea din platou.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

A revenit în platou după două săptămâni de izolare și s-a bucurat enorm când și-a văzut colegii. Acum, Cătălin Măruță s-a vindecat de COVID-19 și a scăpat de carantină.

A intrat în platou în aplauzele celor prezenți: 'M-am întoooooors, yes, yes, yes! Eram mai epuizat de acasă decât daca făceam emisiunea de aici, din platou. Alergam parcă pe lângă teren, nu eram pe teren. Mi-au lipsit foarte tare oamenii de aici. Vă mulțumesc vouă, care ați ținut emisiunea de aici', a spus apoi Măruță. 

Cătălin Măruță s-a vindecat de COVID-19 și a revenit în platoul PRO TV: 'Eram mai epuizat când făceam emisiunea de acasă'Cătălin Măruță s-a vindecat de COVID-19 și a revenit în platoul PRO TV: 'Eram mai epuizat când făceam emisiunea de acasă'

 'Astăzi începe un nou concurs, al plăcintelor, cu mere, cu dovleac, aburinde… Începe un concurs de top', a anunțat Măruță.

Andra și Cătălin Măruță, infectați cu COVID-19

Andra și Cătălin Măruță au fost infectați cu COVID-19. Prezentatorul de la PRO TV a fost cel care a făcut anunțul pe una dintre rețelele de socializare. Din fericire, cei doi au contractat o formă ușoară a virusului și nu au nevoie de spitalizare.

Citește și: Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu COVID-19:’O să fim la emisiune. Transmit de acasă’

Citește și: Alexandra Ungureanu, prima reacție după ce a fost în emisiunea lui Cătălin Măruță, infectat cu COVID-19:'Vreau să o protejez pe mama'

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație:„Am învățat să…’/ EXCLUSIV

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, criticată dur de colegii Războinici:„E foarte tristă mereu, e căzută’

‘Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-februarie-2021-small-15-757x1024.jpg

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent, a transmis prezentatorul potrivit Pro TV.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter