Cum și-a petrecut Radu Vâlcan ziua de naștere. Cadoul inedit primit de la Adela Popescu: "Mi-a zis că îi plac cadourile practice"

Publicat pe

Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani și și-a aniversat ziua de naștere în compania soției sale. Adela Popescu a reușit să-și ia soțul prin surprindere, oferindu-i un cadou practic, inedit. Iată cum au petrecut cei doi soți, preț de câteva ore, departe de cei mici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

A fost ziua de naștere a lui Radu Vâlcan, ocazie de care a profitat pentru a-și scoate soția la o cină romantică. Cei doi s-au bucurat de un timp de calitate împreună, departe de cei doi băieți pe care îi au împreună: Alexandru și Andrei.

Cum și-a petrecut Radu Vâlcan ziua de naștere. Cadoul inedit primit de la Adela Popescu: "Mi-a zis că îi plac cadourile practice"Cum și-a petrecut Radu Vâlcan ziua de naștere. Cadoul inedit primit de la Adela Popescu: "Mi-a zis că îi plac cadourile practice"

Adela Popescu și Radu Vâlcan, cină romantică

Surpriza nu a venit doar din partea lui Radu Vâlcan. Și Adela Popescu s-a pregătit pentru aniversarea soțului și i-a dăruit un cadou inedit: lista completă de analize de sânge și o programarea în cabinetul medicului. Viitoarea mămică a precizat că s-a conformat cerințelor soțului, care a precizat că își dorește un cadou practic.

„De ziua lui m-a scos la o cină romantică. M-a impresionat gestul, mai ales că e din ce în ce mai atras de sihăstrie. Cred ca a simțit că trebuie să schimbe ceva când a văzut cadoul din partea mea: o lista completă de analize de sânge și programarea făcută, fix de ziua lui, la un laborator medical. Mi-a tot zis că îi plac cadourile practice. Păi când împlinești 44 de ani ce poate fi mai util? La mulți ani, soțul meu perfect. Perfect pentru mine', a transmis Adela Popescu pe rețelele de socializare.

Citește și: Primele imagini din vila în care s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan:”Avem uși care nu se văd”

Citește și: Cum decurg certurile dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:„La un moment dat își pierde răbdarea!'

Citește și: Legătura dintre Radu Vâlcan și Mădălina Manole.Ce se ascunde în spatele fotografiei misterioase cu cei doi: „Relația a fost…”

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă:„Sunt un tătic sexy'. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Radu Vâlcan a împlinit 44 de ani

De altfel, Adela Popescu a postat și o poză cu ea și soțul ei de la cina romantică. Fotografia strâns zeci de mii de aprecieri și o serie de comentarii de la prieteni, apropiați și fani.

La mulți ani! E sănătos tun, n-are nevoie de analize. Îl menții bine: mâncare gătită bună, iubire, liniște, tot ce trebuie! Să fiți fericiți! Love you!, a transmis Elena Gheorghe.

„44?! Pfff, ce bătrân! Ciudat e ca pare încă de 29!! Să-ți și să ne trăiască Iubire!', a spus și Cabral.

La mulți ani! Sa fiți sănătoși, să vă iubiți mereu la fel de mult și să vă bucurați de copiii voștri minunați! Petrecere frumoasă! (La restaurant, nu la laboratorul medical), La multi ani fericiți împreună!, La multi ani fericiti alături de frumoasa familie!, Adela, La Mulți Ani, felicită-l pe Radu din toată inima. Sănătate și longevitate. Mult noroc și fericire. Toate cele bune, au mai fost alte mesaje din partea fanilor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan, părinți a treia oară

Adela Popescu și Radu Vâlcan vor deveni părinți a treia oară. Cuplul urmează să aibă încă un băiețel.

'E ceva ce nu pot să explic, e o dorință a noastră, ne împlinește viața de familie. Ce să vă fac mamă dacă nu aveți grijă? Cealaltă bunică a zis: asta e mamă! Bucurie mare de tot!

Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună', a transmis Adela Popescu când și-a anunțat sarcina.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter