Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă: "Sunt un tătic sexy". Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Marți, 09 februarie 2021, 17:41

Au trecut mai bine de trei luni de când Pepe a anunțat divorțul de Raluca Pastramă. Artistul ne-a spus cum este viața de după separare, cum se descurcă după divorț și cum s-au adaptat fetițele lor schimbărilor prin care au trecut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Au trecut deja trei luni de când a fost anunțat divorțul… Cum este viața de burlac? Sau încă nu te consideri burlac?

Nu ştiu dacă burlac este termenul potrivit pentru mine. Din punctul meu de vedere, sunt un bărbat asumat, sunt un tătic cât se poate de grijuliu şi de normal, sunt un artist care are grijă de tot ceea ce face şi ce pregăteşte pentru viitor, pentru că am nevoie de continuitate şi respect.

Pepe-1Pepe-1

Am confirmat în 21 de ani de carieră şi vreau să o fac şi de aici încolo. Cred că mă consider un bărbat normal şi norocos că până acum am avut multe întâmplări frumoase în viaţa mea şi nu îmi place să mă gândesc la eşecuri. Mai repede sunt un tătic sexy decât un burlac. Dar un portret mai exact al burlacului este cel pe care o să îl vedeţi în curând la Antena 1, în sezonul 6 al emisiunii „Burlacul.

Pepe: 'Știu tot rostul casei, de la A la Z'

Cum e să locuiești singur? Dacă am veni în vizită, ce ne-ar surprinde la casa ta? Te descurci la treburile casnice, gătești? (Vrem să le arătăm cititoarelor că ești o partidă bună, nu de alta, haha!)

Întotdeauna m-am descurcat singur, pentru că eu m-am mutat de la părinţi de la vârsta de 15 ani. Am locuit singur, cu chirie, aşadar am învăţat să şi spăl, să şi calc, fac şi curățenie. În momentul de faţă, firesc, există cineva, o doamnă care are grijă de toate astea, şi a existat întotdeauna în ultimii 15-20 de ani cineva care s-a ocupat de gospodărie, pentru că nu am timp. În casa mea găseşti ce se găseşte într-o casă normală. Eu sunt cel care găteşte, am grijă să fie curăţenie şi ordine în fiecare zi; chiar dacă de două ori pe săptămână am pe cineva la curăţenie generală, în viața de zi cu zi sunt extrem de ordonat şi ştiu tot rostul casei, de la A la Z.

Citește și: Pepe a divorțat astăzi la notar.Raluca Pastramă a venit însoțită de fratele ei

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă, primele declarații după ce au semnat actele de divorț

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:„Bărbatul perfect și femeia perfectă există' / EXCLUSIV

Citește și: Melania Medeleanu a fost bolnavă de COVID-19:'Am fost foarte precaută, dar am trimis mulți oameni în carantină'

Cum s-au adaptat fetițele lui Pepe schimbărilor, după separare

Fetițele ce fac? Cum au primit schimbarea asta? S-au obișnuit cu viața în două case?

Sunt un tată extrem de îndrăgostit de fetiţele lui şi, da, recunosc faptul că pot obţine orice de la mine. Însă încerc să le responsabilizez pe cât posibil, să le fac să înţeleagă că nu e uşor să obţii tot în viaţă, ci trebuie să şi înveţi, să fii muncitor, respectuos, cât se poate de educat, de atent la ce spun părinţii. Contează foarte mult să nu aibă senzaţia că li se cuvine orice, dar, sincer, mă topesc în faţa fetiţelor mele şi fac tot posibilul să le îndeplinesc orice dorinţă, cât pot, cum pot.

Pepe: 'Nu poţi juca teatru atâţia ani'

Pepe, noi te știm, încă de la începutul carierei, un tip mereu pus pe șotii, glumeț, ironic și autoironic. Așa ești și în spatele scenei, cum s-ar spune? Sau poate ești un tip mai sensibil decât lași să se vadă?

Exact aşa cum mă ştiţi voi, aşa sunt şi în spatele scenei, şi acasă, când sunt singur. Credeţi-mă pe cuvânt că nu poţi păcăli, să fii pe scenă într-un fel şi altfel în spatele scenei. Toți colegii mei de asta mă iubesc, pentru că mă cunosc în spatele scenei, toţi prietenii apropiaţi de asta mă iubesc şi oamenii care nu mai sunt lângă mine cred că de asta sunt supăraţi, pentru că ştiu ce au pierdut. Eu aşa sunt, cum mă văd oamenii în online, la televizor, într-un interviu, indiferent la ce petrecere, aşa sunt şi când sunt cu o singură persoană de vorbă. Chiar nu poţi juca teatru atâţia ani. Trebuie să fii normal şi natural, şi atunci oamenii trebuie să te cunoască exact aşa cum eşti.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE FEBRUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

Sursa foto: PR, Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton