Pepe și Raluca Pastramă, primele declarații după ce au semnat actele de divorț

Publicat pe

După mai multe ore petrecute la notar, Pepe și Raluca Pastramă au făcut primele declarații după ce au semnat actele de divorț. Fosta soție a artistului a avut o reacție nervoasă la vederea jurnaliștilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Pepe și Raluca Pastramă au semnat astăzi actele de divorț la notar. Cei doi au stat mai mult de o oră și jumătate în biroul notarial, unde au pus la punct toate detaliile despre separarea lor. Pepe a făcut primele declarații, după ce a divorțat de femeia cu care are două fetițe.

Pepe și Raluca Pastramă, primele declarații după ce au semnat actele de divorțPepe și Raluca Pastramă, primele declarații după ce au semnat actele de divorț

'Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!

E foarte bine. E bine nu s-a întâmplat nimic grav. Ne-am înțeles ca doi oameni maturi. E exact cum și-a dorit și cum ne-am înțeles!', a spus Pepe paparazzilor Spynews.ro.

Custodia celor două fetițe este comună, iar ambii părinți vor putea să stea cu ele. Pepe și Raluca Pastramă au renunțat la scandal și au decis să aibă o relație frumoasă de dragul copiilor.

Citește și: Când s-a rupt relația dintre Pepe și Raluca Pastramă: „Nu mai dormim în același pat din octombrie”

Citește și: Unde vor locui fetele cuplului Pepe – Raluca Pastramă, după divorț: „Vor în casa lor!”

Citește și: Pepe, totul despre divorțul de Raluca Pastramă. Cum se înțeleg acum și ce spune despre o nouă relație: „Am învățat să…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum și-au împărțit Pepe și Raluca Pastramă averea, după divorț. Bruneta conduce acum o mașină veche

Raluca Pastramă a ieșit nervoasă de la notar

Fosta soție a lui Pepe a ieșit vizibil nervoasă din biroul notarial. Deși lucrurile s-au rezolvat pe cale amiabilă, Raluca Pastramă a avut o reacție total neașteptată când a văzut jurnaliștii.

Bruneta nu a vrut să dea nicio declarație, deși Pepe a răspuns întrebărilor ziariștilor. Pepe și Raluca Pastramă au divorțat astăzi la notar, după 8 ani de căsnicie.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter