Legătura dintre Radu Vâlcan și Mădălina Manole. Ce se ascunde în spatele fotografiei misterioase cu cei doi: "Relația a fost..."

Publicat pe

Între regretata artistă Mădălina Manole și Radu Vâlcan a existat o legătură specială, care a fost interpretată diferit de-a lungul timpului. Mulți au crezut chiar că pe cei doi i-ar fi legat mai mult decât proiectele profesionale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Radu Vâlcan a cunoscut-o pe regretata artistă în urmă cu 20 de ani, când au filmat împreună videoclipul 'Când sunt cu tine'. Actualul soț al Adelei Popescu a fost contactat la vremea respectivă pentru a juca alături de Mădălina Manole.

Ceea ce a trezit speculații și a alimentat zvonuri a fost sărutul din videoclip, care, potrivit martorilor, s-ar fi repetat la filmări de mai multe ori, la cererea cântăreței. Tot atunci s-a zvonit că cei doi ar fi avut parte de mai multe întâlniri ascunse și că ar fi vorbit des la telefon.

Citește și: Justin Timberlake și Jessica Biel au devenit părinți pentru a doua oară.Totul a fost ținut secret, după infidelitatea artistului

Chiar la vremea respectivă, Radu Vâlcan a ținut să lămurească că legătura dintre cei doi a fost una profesională, lăsând totuși loc de interpretări.

„Mădălina e într-adevăr o femeie frumoasă şi lumea nu poate decât să comenteze. Poate că mi-ar fi plăcut să fie iubita mea, dacă nu era măritată. Oricum, chiar dacă aş avea o relaţie cu ea – ascunsă, aşa cum spun bârfitorii -, să fii convins că nu aş recunoaşte. Nu vreau să-i fac probleme în familie', a declarat Radu Vâlcan în urmă cu câțiva ani, potrivit ciao.ro.

Citește și: Povestea controversată dintre Brigitte și Florin Pastramă, subiect de reality show! Cei doi sunt „în cărți' pentru o emisiune TV, în locul Biancăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi

La rândul ei, regretata artista a precizat că motivul convorbirilor telefonice dintre cei doi ar fi fost doar turnarea videoclipului pe care l-au realizat împreună.

'E adevărat că Radu m-a tot sunat după turnarea clipului, însă pentru a afla când va intra acesta pe TV', a spus și Mădălina Manole.

Ulterior, Radu Vâlcan a pus punct oricăror speculații cu privire la legătura dintre ei: „Relația a fost una  strict profesională. Astfel de speculații sunt nefondate'.

Citește și: Andreea Esca, primele declarații despre starea ei de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta de la ProTV:'Nu e niciun secret, nu e nicio rușine'

Scandal la mormântul Mădălinei Manole, în ziua comemorării de 10 ani

A fost scandal de proporții la mormântul Mădălinei Manole. S-au împlinit 10 ani de la moartea artistei, însă soțul și familia ei nu au reușit să se înțeleagă nici acum. Mai mult, tatăl artistei și Petru Mircea sunt la cuțite, iar totul din cauza unui presupus gest.

Tatăl Mădălinei Manole și fratele artistei au venit la mormântul regretatei cântărețe și au lăsat mai multe flori la Cimitirul Bolovani. Au pus flori într-o vază şi două ghivece de flori. Marţi, Ion Manole a mers din nou la mormântul fiicei sale. De data aceasta, el a mers cu un fan de-al Mădălinei din Germania. La mormântul artistei, ei a avut un șoc, atunci când a văzut că florile au dispărut. 

Citește și: Parastas de 40 de zile pentru Costin Mărculescu. Mara Bănică și Pepe au făcut un gest impresionant pentru actor:'Asta înseamnă prietenie'

Tatăl Mădălinei Manole îl acuză pe Petru Mircea că ar fi aruncat florile aduse de el și fratele artistei. Pe 14 iulie, ziua în care s-au împlinit zece ani de la moartea Mădălinei, tatăl şi soţul au fost la un pas să se întâlnesacă la Cimitirul Bolovani din Ploieşti.

Legătura dintre Radu Vâlcan și Mădălina Manole. Ce se ascunde în spatele fotografiei misterioase cu cei doi: "Relația a fost..."Legătura dintre Radu Vâlcan și Mădălina Manole. Ce se ascunde în spatele fotografiei misterioase cu cei doi: "Relația a fost..."

Sursa foto: Facebook, Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter