Andreea Esca, primele declarații despre starea ei de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta de la ProTV: ”Nu e niciun secret, nu e nicio rușine”

Publicat pe

De mai bine de o săptămână, Andreea Esca a lipsit de la pupitrul Știrilor ProTV. După o perioadă de tăcere, prezentatoarea TV face primele declarații despre starea ei de sănătate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV, într-un interviu acordat lui Cosmin Stan, Andreea Esca răspunde întrebărilor pe care toată lumea și le-a pus în ultimele zile.

'Vom descoperi că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe', spune Cosmin Stan despre interviul pe care telespectatorii îl pot urmări în această seară. 

Citește și: Andreea Esca lipsește de o săptămână de la Știrile PRO TV. Cristian Tudor Popescu: „Dacă se confirmă că Andreea Esca este bolnavă, îi sugerez să dea un comunicat”

Andreea Esca lămurește care este starea ei de sănătate, dar și de ce a ales să nu facă o declarație publică până acum: 'Fiecare om cred că are limitele lui și vreau să le mulțumesc acelora care m-au privit ca pe un om. Nu sunt Dumnezeu, nu sunt un robot. Sunt un om! (…) Nu e niciun mister, nu e niciun secret, nu e nicio rușine. Doar că nu mă simțeam în stare să fac acest lucru și nu mi se părea normal ca eu să dau declarații'.

Despre primul interviu al Andreei Esca după o perioadă grea din viața ei, Cosmin Stan spune că va lămuri toate întrebările care au planat în jurul acesteia în tot acest timp. 'Un interviu în care vom descoperi, cu surprindere, că un om căruia cei mulți îi pretindeau perfecțiunea este de fapt doar un om cu vulnerabilități și suferințe. O veți vedea pe Andreea Esca așa cum n-ați mai văzut-o și veți descoperi omul de dincolo de ecran dispus ca de această dată să fie știrea, nu să prezinte știrea, și să ofere tuturor răspunsuri.'

Interviul integral îl puteți urmări luni, 20 iulie, de la ora 19:00, la Știrile PRO TV.

Andreea Esca, primele declarații despre starea ei de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta de la ProTV: 'Nu e niciun secret, nu e nicio rușine'Andreea Esca, primele declarații despre starea ei de sănătate. Ce se întâmplă cu vedeta de la ProTV: 'Nu e niciun secret, nu e nicio rușine'

Citește și: Autoritățile au reacționat: anchetă în cazul petrecerii private de la Olimp la care a participat și Andreea Esca

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter