Cine este Lorena Şerban, tânăra cu cel mai urmărit clip de pe Instagram. A detronat-o pe Kylie Jenner

Publicat pe

Lorena Șerban are doar 22 de ani și deja deține recordul pentru cel mai urmărit clip de pe Instagram. Se apropie de 100 de milioane de vizualizări în momentul de față și a depășit-o pe Kylie Jenner, cea care avea până acum cea mai urmărită postare de pe Instagram. Lorena Șerban este, așadar, utilizatorul cu cel mai urmărit clip din lume.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lorena Șerban a urmărit trendurile internaționale și a realizat, la rândul ei, printre alte milioane de utilizatori de pe TikTok și Instagram, un video scurt pentru #AuroraTrend. A încărcat videoul la categoria Reels pe Instagram și, în trei săptămâni, a strâns aproape 100 de milioane de vizualizări la video.

Cine este Lorena Şerban, tânăra cu cel mai urmărit clip de pe Instagram. A detronat-o pe Kylie JennerCine este Lorena Şerban, tânăra cu cel mai urmărit clip de pe Instagram. A detronat-o pe Kylie Jenner

Lorena Șerban deține, în momentul de față, recordul mondial pentru cel mai vizualizat clip de pe Instagram, detronând-o pe Kylie Jenner, cu peste 20 de milioane de vizualizări în plus. Sora lui Kim Kardashian a rămas în urmă, cu doar 77 de milioane de vizualizări.

Braşoveanca Lorena Şerban s-a stabilit, deocamdată, la Cluj-Napoca, unde a absolvit, recent, cursurile Facultăţii de Nutriţie şi Dietetică. Pe rețeaua socială este urmărită de peste 300.000 oameni.

Citește și: Cătălin Moroșanu, despre scandalul dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Survivor:„Nu aș fi putut face așa ceva’

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni, la Survivor:'E o cauză pierdută'

Citește și: Francisco Jose Garcia Lopez, eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 9.„Nu mai suportam’

În înregistrare, Lorena dansează pe un fundal de efect, care creează senzația că personajul s-ar afla într-o auroră boreală.

Succesul a bucurat-o pe creatoarea de conținut din România, care postează zilnic poze și video-uri de calitate, pe care le realizează singură, cu un aparat și un trepied.

Cine este Lorena Șerban, românca de 22 ani cu cel mai de succes clip de pe Instagram

Lorena a început să posteze pe Instagram în 2017 şi, în timp, a ajuns să fie unul din cei mai importanţi influenceri din ţara noastră. În pandemie, Lorena Şerban a cucerit şi utilizatorii Tik Tok cu conţinutul postat. 

Lorena Șerban a început să posteze pe Instagram în 2017 şi, în timp, a ajuns să fie unul din cei mai importanţi influenceri din ţara noastră. În pandemie, Lorena Şerban a cucerit şi utilizatorii Tik Tok cu conţinutul postat. 

La final de 2020 a primit premiul la Digital Divas pentru Best Fashion & Beauty TikTok Account.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter