Cătălin Moroșanu, despre scandalul dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Survivor: "Nu aș fi putut face așa ceva"

Publicat pe

Între Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Survivor România a izbucnit un scandal de proporții. Cătălin Moroșanu, care a fost ca un lider pentru echipa Faimoșilor, și-a spus părerea despre ceea ce s-a întâmplat între cei doi. Fostul concurent de la Survivor România a spus că îi place de Ștefan Ciuculescu pentru că este asumat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zanni și Ștefan Ciuculescu au fost protagoniștii unui scandal la Survivior România. În timpul unui joc pentru imunitate, Ștefan chiar a sărit să îl bată pe Zanni după ce și-a pierdut cumpătul. Cătălin Moroșanu a spus că Ștefan Ciuculescu este asumat și că l-a înfruntat bărbătește pe Zanni.

Cătălin Moroșanu, despre scandalul dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Survivor: "Nu aș fi putut face așa ceva"Cătălin Moroșanu, despre scandalul dintre Zanni și Ștefan Ciuculescu de la Survivor: "Nu aș fi putut face așa ceva"

Mi-a plăcut de Ștefan, e asumat! L-a înfruntat bărbătește pe Zanni, nu l-a lovit, dar i-a spus ceea ce avea să îi spună. Eu nu aș fi putut face așa ceva, nu aveam cum să mă duc în acest mod spre Zanni, ar fi fost mult prea disproporționată înfruntarea. În plus, că eu am fost totuși un fel de lider acolo, nu ar fi fost ok, trebuia să fiu cel mai echilibrat', a spus Cătălin Moroșanu, fostul Faimos de la Survivor România, pentru Fanatik.

Citește și: Ștefan Ciuculescu de la Survivor a avut o accidentare dramatică, într-un meci:”Era să mor pe teren”

Citește și: Ce probleme de sănătate are Cătălin Moroșanu după Survivor:„Aveam o hernie cervicală și alte două la spate'

Citește și: Ce pedepse au primit Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor, după ce au încălcat regulamentul:„Decizia luată…'

Citește și: Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor:„Ai grijă…'

Cătălin Moroșanu, de partea lui Ștefan Ciuculescu

Cătălin Moroșanu consideră că gestul lui Ștefan Ciuculescu de a-l înfrunta pe Zanni la Survivor România a fost unui justificat. Fostul Faimos a adăugat că Zanni nu este „chiar cel mai corect'.

Băiatul acela (Zanni. N. red.) nu este chiar cel mai corect. Iar Ștefan, s-a văzut, nu admite asemenea lucruri. Mă bucur că, totuși, nu au avut loc lucruri mai grave', a mai spus Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu a vorbit și despre scandalul dintre Zanni și Elena Marin și despre faptul că acesta a recunoscut că a furat mâncarea Faimoasei.

„Acum a recunoscut că a furat de la Elena. Noi știam, știam că este el, deja, după atât timp petrecut împreună, știam imediat când cineva minte, când cineva face ceva urât. Dar acum, după 3, după 4 luni a recunoscut. Și, să fim serioși, scandalul de la asta a pornit, că Zanni a furat. Acum, cu seninătate, recunoaște că a furat de la Elena Marin, dar că a terorizat-o timp de 3, de 4 luni, nu și-a cerut scuze', a mai spus Cătălin Moroșanu, fost concurent de la Survivor, emisiune difuzată de Kanal D.

Ce planuri de viitoar are Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu este a fost ales consilier județean în Galați și, înainte de a pleca la Survivor România, a vorbit cu președintele Consiliului Județean.

Am renunțat, așa cum e și normal, la indemnizația de consilier județean. Oricum nu aș fi putut să o iau cât timp am fost la Survivor. Am vorbit, înainte de a pleca la Survivor, cu președintele Consiliului Județean, am lipsit motivat și nu ar fi fost ok altfel. Oricum, planurile mele nu se schimbă, voi face tot ce pot pentru promovarea sportului, mai ales printre cei tineri, pentru copii. Lucrez la asta, vreau să susținem, cu bani publici, înființarea de cluburi sportive școlare', a mai spus Moro.

Sursa Foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter