Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: "Ai grijă..."

Publicat pe

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor din motive medicale. Vestea i-a luat pe mulți prin surprindere, însă Războinicul a precizat că se aștepta la acest rezultat, dat fiind ca a fost nevoit să stea pe bancă mai mult timp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu a fost nevoit să plece de la Survivor România din pricine problemelor cu genunchiul. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că drumului lui s-a oprit în cadrul competiției sportive.

În ciuda așteptărilor din partea celorlalți, Sorin Pușcașu și-a luat la revedere de la toți colegii. Gestul lui Starlin de a nu-și lua la revedere de la Maria Chițu sau de la Albert Oprea a stârnit o serie de controverse.

Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: "Ai grijă..."Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: "Ai grijă..."

Mesajul lui Sorin Pușcașu pentru Albert Oprea, la Survivor

După mai multe tensiuni și conflicte între cei doi colegi, cei mai vechi din competiție, mulți s-ar fi așteptat ca Sorin să procedeze similar. Surprinzător, el i-a spus Mariei Chițu că nu există resentimente și a dat mâna inclusiv cu Albert Oprea.

Au existat mai multe jigniri și scandaluri de-a lungul competiției între cei doi. Și-au aruncat cuvinte grele și chiar dacă nu l-a îmbrățișat ca pe ceilalți colegi, Sorin Pușcașu a dat mâna cu Albert Oprea și i-a transmis un mesaj.

„Ai grijă și fii tu! Fii tu, Albert!', i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea.

Citește și: Albert Oprea îl acuză pe Sorin Pușcașu, la Survivor:'Împreună cu Faimoșii, a încercat să…'

Citește și: Flavia Mihășan a născut!Primele imagini cu bebelușul

Citește și: Shayne, fiica lui Lorenzo Lamas, și Nik Richie divorțează!Erau căsătoriți de 11 ani

Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor România. Concurentul nu a mai putut continua competiție din cauza problemelor medicale. De mai bine de trei săptămâni nu a mai putut intra pe teren, iar, până la urmă, rezultatul final nu a fost deloc îmbucurător. A încercat să-și încurajeze colegii de pe margine, dar medicul nu i-a mai dat voie să se întoarcă pe traseu.

„Dan, cumva mă așteptam. Am văzut și eu rezultatele. E destul de grav față de ce credeam eu, sunt destule probleme la genunchiul meu. Am stat 4 luni jumate aici. Psihic am dat dovada ca am dus-o destul de bine. Fizic se pare că nu, deși mi-am dorit, aș fi în stare să îmi risc piciorul pentru echipa asta.

Pentru cei care au avut incredere în mine, meritau să mă vadă pe traseu cu riscul de a rămâne cu piciorul acolo. Cei apropiați mi-ar fi spus să nu îmi risc sănătatea și să vin acasă. Ce pot să zic este că, așa cum am zis la inceput, nu mă intereseaza finala, ci experiența‘, a transmis Sorin Pușcașu.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter