Bogdan Urucu, eliminat de la Survivor: "Mă simt foarte câștigat"

Publicat pe

Bogdan Urucu a fost eliminat de la Survivor România, după ce a strâns cele mai puține voturi din partea publicului. Războinicul a fost nominalizat, alături de alți patru concurenți, trei din echipa Faimoșilor și unul din echipa sa.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Urucu a fost eliminat de la Survivor România. Războinicul s-a clasat pe ultimul loc în preferințele publicului dintre cei nominalizați. Din echipa Faimoșilor, nominalizați au fost, inițial, Ștefan Ciuculescu și Sebastian Chitoșcă, de către echipa.

Bogdan Urucu, eliminat de la Survivor: "Mă simt foarte câștigat"Bogdan Urucu, eliminat de la Survivor: "Mă simt foarte câștigat"

Momente tensionate la Survivor

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, dat fiind că pe primul loc în preferințele publicului s-a clasat Ștefan Ciuculescu, spre surprinderea tuturor celor din echipă. În mod automat s-a salvat și i-a revenit o nominalizare, care a mers către Cosmin Stanciu.

Zanni s-a clasat pe locul al doilea în preferințele publicului, iar nominalizarea lui a mers către Cucu. El s-a arătat extrem de deranjat de nominalizarea făcută de Ștefan și a motivat că prin nominalizarea lui Cucu dorește să-i ofere o șansă lui Cosmin Stanciu, gândindu-se că fiind nou intrat, Cucu ar putea avea mai puține voturi decât Cosmin. Zanni a precizat că prietenul lui, Cosmin, nu a meritat nominalizarea, fiind unul dintre cei mai buni sportivi din competiție.

Astfel, cei trei nominalizați din echipa Faimoșilor au fost Sebastian Chitoșcă, Cosmin Stanciu și Cucu.

Citește și: Cum arată soția lui Bogdan Urucu de la Survivor.Este căsătorit de 5 ani!

Citește și: Bogdan Urucu, de la Survivor, sosia unui actor turc celebru!Ce au în comun

Citește și: Sorin Pușcașu, eliminat de la Survivor din motive medicale:„E destul de grav'

Citește și: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au căsătorit.Primele imagini de la eveniment

Bogdan Urucu, eliminat de la Survivor

În tabăra Războinicilor, pe primul loc în preferințele publicului s-a clasat Albert Oprea, care și-a păstrat acest privilegiu săptămâni la rând, cu o singură întrerupere. De data aceasta au putut fi nominalizate și fete, iar decizia lui Albert a fost de a o numi pe Adina.

Bogdan Urucu a fost concurentul nominalizat din partea echipei. Sportivul a strâns cele mai puține voturi din partea publicului.

„Concurentul care a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului dintre cei cinci și pentru care visul Survivor România se termină acum și aici, în această seară, este Bogdan.', a transmis prezentatorul Daniel Pavel.

Bogdan Urucu, primele declarații după eliminarea de la Survivor

Bogdan Urucu a fost eliminat de la Survivor și nu s-a arătat deloc surprins de veste. El a susținut, încă de când a fost nominalizat că va fi ieși din competiție.

„Ce să zic? Mă simt, în primul rând, foarte câștigat pentru că am luat parte la această experiență, pentru că am cunoscut toți acești oameni pe care îi urmăream la televizor și de fiecare dată când îi vedeam că intră pe câte un traseu mă întrebam: Oare cum o fi? Oare cum este să intri pe traseu, să intri în apă, să ieși din apă, pe teren. În mare parte mă simt foarte, foarte câștigat.

Îmi pare și rău că nu pot să mai lupt în continuare alături de colegii mei și, cumva, i-am lăsat știrbi de un om după ce că și așa eram puțini. Sper că le-am făcut o părere bună și că am fost alături de ei, atât cât am putut. Ne vedem acasă și vă aștept cu mare drag! Nu cred că am stat niciodată atâtea zile fără să vorbesc cu cineva din familie și, în al doilea rând, deși nu sunt un om care să mănânce foarte mult și mă adaptez, mi-am dat seama cât de important este să apreciem că avem ce mânca și să putem să ajutăm la rândul nostru, atunci când vom ajunge acasă, oamenii care efectiv nu au ce mânca și care trăiesc cum am trăit noi aici, cu puțin, cu ce găsesc. Astea sunt cele mai importante lecții pe care le-am învățat aici.', a transmis Bogdan Urucu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter