Cum arată soția lui Bogdan Urucu de la Survivor. Este căsătorit de 5 ani!

Publicat pe

Bogdan Urucu de la Survivor este unul dintre noii concurenți din echipa Războinicilor. S-au aflat câteva detalii despre cine este și cu ce se ocupă și a câștigat deja mai multe inimi. Războinicul este căsătorit de 5 ani. Iată cum arată soția lui!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Urucu de la Survivor, în vârstă de 32 de ani, a câștigat deja mai multe inimi. Toată lumea a remarcat asemănarea sa cu Jason Momoa, iar tânărul în vârstă de 32 de ani s-a făcut remarcat în mai multe reclame și videoclipuri.

Cum arată soția lui Bogdan Urucu de la Survivor. Este căsătorit de 5 ani!Cum arată soția lui Bogdan Urucu de la Survivor. Este căsătorit de 5 ani!

Cum arată soția lui Bogdan Urucu de la Survivor

Bogdan Urucu este model și polițist de rutieră, iar de-a lungul timpului și-a făcut apariția în mai multe videoclipuri, ale unor mari artiști de la noi, precum Inna, Irina Rimmes, The Motans sau Andreea Bălan.

În plan profesional lucrurile par să-i meargă ca unse, dar nici în plan personal nu-i merge rău deloc. Bogdan Urucu de la Survivor și-a găsit dragostea în urmă cu câțiva ani, iar fericirea lui pare să fie în brațele frumoasei sale soții. S-au căsătorit în urmă cu cinci ani, iar cei doi par să împărtășească aceleași pasiuni și că sunt fericiți împreună.

Bogdan Urucu de la Survivor are o soție foarte frumoasă, însă Războinicul este discret atunci când vine vorba despre viața personală. A postat puține fotografii cu soția lui pe rețelele de socializare. Cu toate că apare cu ochelari de soare, se poate remarca că tânăra are o siluetă de invidiat și arată incredibil. Blondă, cu părul ondulat, se potrivește de minune la brațul Războinicului.

Bogdan Urucu: „Sunt o persoană competitivă’

Bogdan Urucu este amator de senzații tari și susține că va putea face față cu brio condițiilor grele din jungla din Republica Dominicană.

„Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi împing limitele pe care mi le cunosc. Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede’,  a declarat Bogdan Urucu.

Citește și: Cine este Bogdan Urucu de la Survivor.E polițist și model

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Ioana Ginghină și iubitul ei:„A venit cu un bax de vin și…'

Citește și: Ruby a slăbit foarte mult:„Schiloadă. N-am mâncat nimic'

Citește și: Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor.„Poate mergem și la nuntă'

Cine este Bogdan Urucu de la Survivor

Bogdan Urucu este din Pitești și s-a mutat în Capitală în urmă cu 13 ani, pe când avea 19 ani. Tânărul în vârstă de 32 de ani este absolvent al Facultății de Drept.

Tatăl său este de meserie arbitru și instructor de înot, astfel că a avut un bun îndrumător în ceea ce privește cariera sportivă. Astfel, la numai 4 ani a învățat să înoate. Apoi, în școala generală, a practicat karate. În adolescență și-a îndreptat atenția către box, sport pe care l-a practicat timp de aproximativ 4 ani. Pe lângă aceste sporturi, el este pasionat de motociclism, fiind amator de senzații tari.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter