Cine este Florin Revesz de la Chefi la Cuțite. E bucătarul-inginer

Publicat pe

Cine este Florin Revesz de la Chefi la cuțite? Tânărul în vârstă de 27 de ani a renunțat la facultate de dragul pasiunii pentru bucătărie. Deși gătește în mod profesionist doar de doi ani, Florin i-a convins pe chefi că nu a greșit când a dat ingineria pe bucătărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Florin Revesz s-a înscris la Chefi la cuțite cu gândul de a-i impresiona pe chefi, și a reușit din plin. Concurentul a pregătit niște scoici Saint Jacques cu un velouté de citrice, texturi de păstârnac, fenicul murat și ulei de mărar, un preparat despre care a susținut că l-a creat chiar el. La fel de impresionați au fost cei trei jurați și de povestea de viață a tânărului, care, de dragul bucătăriei, a renunțat la facultate.

Cine este Florin Revesz de la Chefi la Cuțite. E bucătarul-inginerCine este Florin Revesz de la Chefi la Cuțite. E bucătarul-inginer

Cine este Florin Revesz de la Chefi la cuțite

Florin Revesz are 27 de ani, locuiește în Baia Mare și este bucătar doar de doi ani. Tânărul a mărturisit că a venit la Chefi la cuțite pentru a dovedi că nu a greșit atunci când a ales să renunțe la inginerie de dragul pasiunii pentru gătit. Concurentul e convins că, într-o zi, își va lua și licența de inginer, însă cu siguranță aceasta nu va fi decât o hârtie bună de pus în ramă…

„Toți cei din familie își doreau să devin un domn respectat în viață, un inginer…Mi-am dat seama că bucătăria este mai mult decât o pasiune, că ar putea să fie un mod de viață și, până la urmă, în paralel cu Facultatea de construcții am făcut și bucătărie. Eu sunt sigur că o să ajung un bucătar bun și voi lua și acea licență de inginer ca să pot să o pun în ramă acasă, să o vadă mama și cu tata de fiecare dată când trec pe lângă ea', a declarat Florin Revesz la Chefi la cuțite, în timp ce își pregătea rețeta de scoici Saint Jacques.

Citește și: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite: „Calc pe cadavre’

Citește și: Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite. E cântăreț

Citește și: Cine este Teo Costache de la Chefi la Cuțite. Lucrează cu Adda

Citește și: Cine este Cristina Mălai de la Chefi la Cuțite. E bucătar-șef

Citește și: Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Ascunde o mare dramă

A intrat în echipa lui Cătălin Scărlătescu

Florin Revesz a mai mărturisit, în audiții, că a venit la Chefi la cuțite și pentru a le demonstra părinților lui că a făcut alegerea potrivit atunci când s-a angajat ca bucătar. Pentru el, acest show înseamnă o oportunitate de a dovedi ce poate în domeniul culinar, dar și de a-și face părinții mândri de el. Concurentul consideră că bucătăria este mai mult decât o pasiune pentru el și că poate deveni un mod de viață. Și, într-adevăr, scoicile sale Saint Jacques, gătite după o rețetă imaginată de el, i-au impresionat pe jurați. Savoarea preparatului i-a făcut pe cei trei șefi să creadă că au de-a face cu un bucătar cu experiență, deși Florin lucrează în domeniu doar de doi ani.

Prima interacțiune cu o bucătărie profesională a avut-o în America, unde a fost plecat o perioadă cu programul „work and travel'. Acolo, tânărul a început de la munca de jos, curățând legume și spălând vase. Ambiția și pasiunea pentru gătit l-au adus pe Florin Revesz la Chefi la cuțite.

Florin Revesz și-ar fi dorit să intre în echipa lui Sorin Bontea la Chefi la cuțite… După ce a trecut cu bine de probele din bootcamp, concurentul a primit tunica mov de la chef Cătălin Scărlătescu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter