Cine este Andra Mihail de la Chefi la Cuțite. Are afaceri

Publicat pe

Cine este Andra Mihail de la Chefi la cuțite? Andra Mihail de la Chefi la cuțite are 30 de ani, locuiește în Constanța și este antreprenor. Andra Mihail este pasionată de gătit și spune că această activitate o relaxează. De asemenea, concurenta de la Chefi la cuțite și-a dorit să ajungă în echipa lui Cătălin Scărlătescu, ceea ce s-a și întâmplat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andra Mihail de la Chefi la cuțite vrea să își depășească limitele la show-ul culinar difuzat de Antena 1. Concurenta a povestit că de vreo 10 ani gătește la modul mai serios, însă o frustrează faptul că toată lumea o subestimează.

Andra Mihail a povestit la Chefi la cuțite că nimeni nu o crede că știe să gătească, având în vedere că este o tânără frumoasă și cu „atitudine de divă', așa cum spune ea că o caracterizează ceilalți.

De vreo 10 ani gătesc mai serios. De pe la vreo 20 de ani, de când am plecat de acasă. Îmi place să gătesc de toate: dulciuri, mâncare, sarmale, ciorbă de perișoare, d-astea grele. Toată lumea mă subestimează. Mi se spune că „vai, ești frumoasă, arăți bine, ești tânără, ai o atitudine de divă. Cum să fii tu la cratiță? Ce știi tu să faci, că nu știi să fierbi un ceai?' Ei, nu-i așa', a spus Andra Mihail la Chefi la cuțite.

Cine este Andra Mihail de la Chefi la Cuțite. Are afaceriCine este Andra Mihail de la Chefi la Cuțite. Are afaceri

Cine este Andra Mihail de la Chefi la cuțite

Cine este Andra Mihail de la Chefi la cuțite? Andra Mihail de la Chefi la cuțite le-a povestit celor trei chefi că a fost funcționar public timp de doi ani de zile. Însă, tânăra și-a dat seama că job-ul nu era pentru ea, iar acum are câteva afaceri în Constanța.

Sunt fost funcționar public. De ceva timp, mă ocup cu niște afaceri prin Constanța, pe timp de vară. A, fost funcționar public pe la 27 de ani. Am lucrat pe două compartimente: fonduri europene și administrarea domeniului public și privat. Începusem să mă plictisesc. Mi-am dat seama că job-ul ăsta nu este pentru mine. Doi ani am lucrat', a povestit Andra Mihail, în audiții la Chefi la cuțite.

Citește și: Cine este Alexandro Matias de la Chefi la Cuțite.E prieten cu Zanni

Citește și: Cine este Ciprian Antone de la Chefi la Cuțite.Deține un restaurant

Citește și: Cine e Cătălin Amarandei de la Chefi la Cuțite.Muncește de la 14 ani

Citește și: Cine este Gabriela Porumbel de la Chefi la Cuțite.Fetița ei are autism

Andra Mihail a făcut gogoși la Chefi la cuțite

Cine este Andra Mihail de la Chefi la cuțite? Andra Mihail a pregătiti gogoși cu cremă de brânză și sos de caramel sărat la Chefi la cuțite. Preparatul concurentei i-a îndulcit și impresionat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei jurați i-au oferit Andrei Mihail fiecare câte un cuțit.

Întrebată din echipa cărui chef își dorește să facă parte, Andra Mihail a spus la Chefi la cuțite că din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Pe Cătălin Scărlătescu aș vrea să-l impresionez.(…) Aerul ăla sărat își spune cuvântul. Suntem amândoi de la mare. Și eu sunt singură. Cred că ne potrivim acolo', a spus Andra Mihail, la Chefi la cuțite.

Andra Mihail a ajuns în echipa mov la Chefi la cuțite

Faptul că a primit cele trei cuțite, Andra Mihail a ajuns în bootcamp la Chefi la cuțite. tânăra s-a descurcat excelent, iar visul i s-a îndeplinit pentru că a primit o tunică tocmai din partea lui Cătălin Scărlătescu.

Am spus la inceput in felul urmator: Hai ca am facut-o si pe asta'. La momentul respectiv doar visam sa port aceasta tunica, dorinta era atat de mare incat parca nu puteam sa o spun cu voce tare.

Au fost mii de concurenti in auditii si sute in bootcamp. Realizez ca toti cei care facem parte din echipe avem ceva special, se numeste determinare, ambitie, dorinta si PASIUNE', a scris Andra Mihail de la Chefi la cuțite pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter