Cine este Alexandro Matias de la Chefi la Cuțite. E prieten cu Zanni

Publicat pe

Cine este Alexandro Matias de la Chefi la cuțite? De profesie muzician, tânărul în vârstă de 31 de ani, bun prieten cu Alex Velea și cu Zanni, a venit la faimosul show de cooking pentru a demonstra că se pricepe la fel de bine și la gătit. Și a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi cu preparatul său.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandro Matias a venit la Chefi la cuțite însoțit de Alex Velea și de Zanni, și el concurent în sezonul trecut, decis să-i impresioneze pe cei trei chefi cu preparatul său – coaste marinate. Deși nu este bucătar, a reușit să dea gust în farfurie și a trecut mai departe în competiție. A trecut și de bootcamp și a intrat în echipa lui chef Sorin Bontea, primind tunica verde.

Cine este Alexandro Matias de la Chefi la Cuțite. E prieten cu ZanniCine este Alexandro Matias de la Chefi la Cuțite. E prieten cu Zanni

Cine este Alexandro Matias de la Chefi la cuțite

Înainte de a intra în lumea muzicii, unde este cunoscut sub numele de Blvckmatias, concurentul a fost barman, dar în timp a realizat că muzica este vocația sa. Cu toate acestea, Alexandro Matias a venit la Chefi la cuțite din dorința de a demonstra că se descurcă la fel de bine și în bucătărie. Și, susținut de prietenii săi Alex Velea și Zanni, a reușit.

Citește și: Cine este Dorin Voiasciuc de la Chefi la Cuțite: „Calc pe cadavre”

Citește și: Cine e David Ioniță (Keed) de la Chefi la Cuțite. E cântăreț

Citește și: Cine este Teo Costache de la Chefi la Cuțite. Lucrează cu Adda

Citește și: Cine este Cristina Mălai de la Chefi la Cuțite. E bucătar-șef

Citește și: Cine este Elena Matei de la Chefi la Cuțite. Ascunde o mare dramă

Tânărul, care a fost crescut de mama sa, a mărturisit că i-a lipsit figura paternă în copilărie. Alexandro îi este însă recunoscător celei care i-a dat viață pentru modul cum l-a educat.

„Mama mea este româncă și tata este angolez. Între timp, ai mei au divorțat și astfel am rămas cu mama și cu sora mea. Nu am prea ținut contactul cu el, știu cum să dau de el, sunt sigur că, dacă aș avea nevoie de ceva, m-ar ajuta.

Nu a fost o figură parentală foarte prezentă în viața mea, dar îl respect pur și simplu pentru că este tatăl meu. Mama s-a focusat pe noi și au fost puține momentele în care m-am întrebat cum era să fi fost și el cu noi. Sunt foarte fericit că s-a descurcat să ne ofere o educație', a dezvăluit Alexandro Matias de la Chefi la cuțite.

Primul său job a fost de barman

Cine este Alexandro Matias de la Chefi la cuțite. Chiar dacă a venit la Chefi la cuțite decis să impresioneze și dornic să afle cât de departe poate merge în competiție, Alexandro nu-și dorește să îmbrățișeze altă profesie. Cu toate acestea, înainte de a se apuca de muzică, a fost ajutor de barman. Concurentul a povestit cum a intrat Alex Velea în viața lui, dar și care sunt speranțele sale privind viitorul.

„Primul meu job a fost de ajutor de barman, la 17 ani. Mama mea nu și-a dorit niciodată să mă vadă muncind la un bar, prefera să îmi dea ea bani decât să mă duc eu la muncă. Ulterior, când a văzut cum a evoluat treaba asta de la barman, nu a mai zis nimic.

Mă văd în entertainement toată viața mea. Am cochetat cu muzica de mic. Mama nu mă lăsa să plec singur și trebuia să plec cu sora mea. Ca să nu mă care după ea constant, sora mea mă lăsa la studio și s-a întâmplat să fie studioul lui Alex Velea', a povestit concurentul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter