Cum se mai simte Alexandru Arșinel, infectat cu COVID-19: "Sunt încă în spital, situația mea..."

Publicat pe

Alexandru Arșinel încă se află internat în spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Marele actor este nerăbdător să joace pe scenă, însă mai are de stat cel puțin câteva zile sub supravegherea medicilor. Potrivit declarațiilor sale, situația sa nu este, deocamdată, clară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Oficialii au luat decizia de a mai relaxa măsurile în Capitală, astfel că s-a luat hotărârea de a se redeschide sălile de spectacol în interior, la capacitate redusă, de 30%. După mai bine de două luni de pauză, actorii au reluat repetițiile și deja s-au anunțat primele spectacole, la care s-au și achiziționat bilete.

Cum se mai simte Alexandru Arșinel, infectat cu COVID-19: "Sunt încă în spital, situația mea..."Cum se mai simte Alexandru Arșinel, infectat cu COVID-19: "Sunt încă în spital, situația mea..."

Alexandru Arșinel vrea să urce cât mai repede pe scenă

Cu toate că se află în spital, Alexandru Arșinel susține că abia așteaptă să urce din nou pe scenă, mai ales că deja s-a anunțat primul spectacol la Teatrul de Revistă Constantin Tănase', unde este și director.

Sâmbătă, pe data de 15 mai, va avea loc prima reprezentație, iar Alexandru Arșinel își dorește să urce pe scenă, la scurt timp după ce va fi externat.

Citește și: Alexandru Arșinel, dezvăluiri dureroase despre Stela Popescu:”Este un mister cum a murit”

Citește și: Alexandru Arșinel, testat pozitiv cu COVID-19, după ce s-a vaccinat:'Sunt în spital și eu, și soția'

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă:„Am întârziat o oră la biserică'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a decurs întâlnirea dintre Jador și bunica lui, după întoarcerea de la Survivor.S-a lăsat cu multe lacrimi

Cum se simte acum Alexandru Arșinel, infectat cu COVID-19

Alexandru Arșinel suține că ar urma să fie externat curând de la Spitalul Matei Balș. Momentan, situația sa nu este clară. Actorul a petrecut sărbătorile pascale în spital.

El a ajuns din nou sub supravegherea medicilor înainte de Paște, la numai câteva zile după ce fusese trimis acasă. Starea sa de sănătate s-a deteriorat, astfel că a apelat la ajutorul medicilor pentru a se pune pe picioare.

Sunt încă în spital, cu consult medical chiar acum. Mai stau vreo câteva zile.

O să joc săptămâna ailaltă, într-un spectacol montat de mine. Încă nu e clară situația mea aici și săptămâna viitoare o să vă informez cu mai multe detalii.', a declarat Alexandru Arșinel pentru fanatik.ro.

Alexandru Arșinel și soția s-au infectat cu COVID-19, după ce s-au vaccinat

Marele actor și soția sa s-au infectat cu COVID-19, după ce și-au făcut ambele doze de vaccin Pfizer. Din fericire, medicii au subliniat că vaccinarea i-a ajutat să facă o formă mai ușoară a bolii având în vedere vârsta înaintată a actorului, dar și problemele de sănătate.

La 81 de ani, Alexandru Arșinel nu a avut, din fericire, o formă agresivă a virusului. „Hai să zic că e o formă ușoară spre medie, doctorii îmi verifică simptomele, evoluția, mi-au spus că în mod special la cazul meu și al soției mele au înregstrat câștiguri deosebit de pozitive. Mi-a părut bine, pentru că este vorba de pielea mea, a declarat actorul în cadrul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, în urmă cu câteva zile.

Reamintim că, în trecut, Alexandru Arșinel a suferit un infarct, dar și un transplant de rinichi. Problemele de sănătate mai vechi ar fi putut agrava starea actorului, însă vaccinul a diminuat simptomele de COVID-19.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter