Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă: "Am întârziat o oră la biserică"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Pavel Bartoș s-a căsătorit în urmă cu 18 ani cu Anca, mama celor trei fete ale sale. Simpaticul prezentator de la Românii au talent ne-a povestit, în stilul caracteristic, cum a cunoscut-o pe soția sa, cum a cerut-o în căsătorie și ce s-a întâmplat la nuntă. Cu toate că a existat chimie încă de la început, lucrurile nu au evoluat rapid, ci actorul a „avut de trecut mai multe teste' pentru a ajunge la inima celei care i-a devenit soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Tu și Anca sunteți căsătoriți din anul 2003. Aș vrea să ne întoarcem puțin în timp și să ne povestești cum v-ați cunoscut. A fost dragoste la prima vedere?

Ne-am plăcut foarte mult, din prima! (zâmbește) Dar lucrurile nu s-au întâmplat atât de repede. M-a fiert cam un an de zile până am cucerit și am găsit drumul spre cetățile ei. Dar asta m-a făcut să scot tot ce am mai bun în mine. M-a făcut să fiu eu însumi în a o cuceri, să fiu romantic (am descoperit că pot fi un romantic extraordinar), m-a făcut să las garda jos și să fiu foarte sensibil, și mi-a făcut bine acest lucru, pentru că m-a descoperit și am descoperit-o exact așa cum suntem.

Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă: "Am întârziat o oră la biserică"/ EXCLUSIVCum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă: "Am întârziat o oră la biserică"/ EXCLUSIV

Pavel Bartoș a fost spontan când și-a cerut iubita în căsătorie

Cum a fost momentul în care ai cerut-o în căsătorie? A fost spontan
sau te-ai pregătit îndelung?

A fost spontan, pentru că mie viața mi-a demonstrat că pentru orice m-am pregătit să fie mare și triumfal a ieșit un mare „fâs. Sunt un om al instinctului și reacționez.

Așa a fost și cu acel moment, nu am adus elicoptere, nu am dus-o pe iaht, nu am sărit cu parașuta. Nu pentru că nu aș fi vrut să o fac, dar așa sunt eu: omul momentului!

Citește și: Pavel Bartoș, pictorial alături de familie, cu soția și cele trei fete:”Acasă, nu sunt eu în rolul principal” / EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoş, dincolo de micul ecran. Familia este pe primul loc:”Ne trezim şi stăm în pijamale toată ziua.” – EXCLUSIV

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin:„Am intrat în depresie mai bine de 6 luni'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune.Are o afacere în Constanța și e student la Teatru

Pavel Bartoș a întârziat la nuntă: „Toți invitații, inclusiv mireasa, au așteptat'

„În luna octombrie m-am însurat, în luna octombrie am debutat ca actor și în luna octombrie am debutat și ca regizor de film!, spuneai tu, în 2019. Hai să le luăm pe rând! Cum a fost nunta voastră din octombrie 2003? A fost o petrecere mare sau dimpotrivă? Ați respectat tradițiile? Care e cel mai frumos/amuzant moment pe care ți-l amintești?

În octombrie 2003 a fost cununia civilă și a avut loc la Timișoara. Tot așa a fost, de pe o zi pe alta. Cea mai mare grijă a mea la cununia civilă era să nu-mi blocheze cineva mașina, pentru că nu era loc de parcare în fața Primăriei, iar eu întârziasem puțin. (râde) Știu că am scris pe un bilețel: „Vă rog nu mă blocați, azi mă însor. Și când am ieșit din primărie, singura mașină care nu era blocată era a mea.

A mai fost un alt semn fericit: când coboram pe scările de la primărie, am întâlnit un coșar. Nunta am făcut-o în primăvara următoare. Bineînțeles că și la nuntă am întârziat o oră la biserică. Preotul credea că nu mai are loc nunta, așa că m-a sunat și i-am zis că ajung imediat. Trebuia să car apa minerală și băutura, pentru ca nunta să iasă mai ieftină. Așa că am întârziat o oră! (zâmbește)

Toți invitații, inclusiv mireasa, au așteptat. Am trecut prin fața bisericii, le-am zis că sunt OK și am fugit să fac un duș. Totul s-a încheiat cu una dintre cele mai tari petreceri.

Pavel Bartoș: „Nu am avut lună de miere'

Dar luna de miere?

Nu am avut așa ceva. Nici nu știu câți își permit o lună (zâmbește), poate o săptămână, și aceea de semi-miere. Noi eram fericiți că ne-au ieșit banii de nuntă, adică vreo 10 milioane în plus (1000 de lei).

Știu că, după aceea, cu acei 1000 de lei ne-am dus în prima noastră vacanță, cu mașina, în Grecia. Probabil a fost și luna de miere. Era prima noastră ieșire, a fost atât de frumos. Între timp, de-a lungul anilor am încercat să recuperăm într-un fel sau altul acea lună de miere pe care nu am avut-o!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE MAI AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter