Cât de mult s-a schimbat Alina Vidican, în 10 ani, de la nunta cu Cristi Borcea, până în prezent. Operațiile estetice au transformat-o

Publicat pe

Alina Vidican s-a schimbat în mod spectaculos în ultimii 10 ani, de la căsătoria cu Cristi Borcea! Dacă în anul 2011 era o brunetă sexy, după mai multe vizite la medicul estetician, fosta soție a afaceristului este acum de nerecunoscut! Norocul pare că i-a surâs între timp, iar acum lucrurile s-au liniștit în viața ei, la 5 ani de la divorț!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alina Vidican a luat decizia de a se muta în Statele Unite, împreună cu Gloria Elena Borcea și George Alexandru Borcea, cei doi copii rezultați din căsnicia cu Cristi Borcea. A început o viață nouă în Miami, însă s-a schimbat atât de mult de-a lungul timpului, încât cu greu mai poate fi recunoscută.

În vârstă de 37 de ani, Alina Vidican se ocupă în prezent de restaurantul fostului soț care se află într-o zonă de fițe a orașului Florida.

Cât de mult s-a schimbat Alina Vidican, în 10 ani, de la nunta cu Cristi Borcea, până în prezent. Operațiile estetice au transformat-oCât de mult s-a schimbat Alina Vidican, în 10 ani, de la nunta cu Cristi Borcea, până în prezent. Operațiile estetice au transformat-o

Alina Vidican, transformată după mai multe operații estetice

Alina Vidican a trecut de mai multe ori pragul medicilor esteticieni, astfel că s-a transformat enorm după operațiile estetice la care a recurs. Nu și-a schimbat radical doar culoarea părului, ci, până la vârsta de 35 de ani, Alina Vidican ar fi apelat la cel puțin cinci intervenții estetice. Și-a pus silicoane, și-ar fi făcut făcut rinoplastie, operație la buric din cauza celor două nașteri, și-a injectat pomeții și buzele.

După divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican și-a schimbat nu doar stilul de viață, ci și înfățișarea. Vedeta ar fi apelat la cei mai buni medici esteticieni din SUA, iar pentru intervențiile chirurgicale la care s-a supus ar fi scos nu mai puțin de 40.000 de euro din buzunar.

Alina Vidican are un nou iubit

Alina Vidican pare că și-a găsit liniștea și fericirea la 5 ani de la divorțul de Cristi Borcea. Ea s-a afișat în compania unui bărbat la un eveniment organizat de compania Ferrari, la Miami.

Claude, noul iubit al Alinei Vidican, în vârstă de 46 de ani, este un milionar și are o afacere de succes în Miami. Fosta soție a lui Cristi Borcea l-ar fi cunoscut pe alesul inimii sale în momentul în care a vrut să cumpere o mașină.

S-au cunoscut în momentul în care Alina a cumpărat mașina. S-au plăcut, au început să iasă împreună, iar apoi totul s-a transformat într-o relație serioasă. Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida‘, a spus o sursă, pentru fanatik.ro.

Alina Vidican s-a consultat cu Cristi Borcea, înainte de o nouă relație

Alina Vidican i-ar fi cerut, însă, mai întâi, părerea lui Cristi Borcea în ceea ce privește relația cu noul iubit, având în vedere că au doi copii împreună.

Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor‘, a mai precizat sursa.

Citește și: Alina Vidican are probleme cu legea în America.Cum încearcă să le rezolve fosta soție a lui Cristi Borcea

Citește și: Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, își mai dorește copii

Citește și: Drama neștiută a Burlacului Andi Costantin:„Am intrat în depresie mai bine de 6 luni'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Mircea Solcanu la 7 ani după ce s-a retras din televiziune.Are o afacere în Constanța și e student la Teatru

Cristi Borcea a recunocut că a lovit-o pe Alina Vidican

Întrebat îm cadrul emisiunii moderate de Denise Rifai, „40 de întrebări', dacă a fost agresiv cu o femeie, Cristi Borcea a recunoscut că a lovit-o pe Alina Vidican.

Da, am lovit! Dar atunci cu Alina nu s-a întâmplat nimic. Ea și Mihaela veneau împreună, se înțelegeau foarte bine. Sunt prostii și fabulații. Pe Alina am lovit-o în alt context, da, dar nu cât am fost în penitenciar', a declarat omul de afaceri.

Cristi Borcea, despre fostele soții: „Eu sunt oxigenul pentru ele'

De asemenea, chestionat dacă ar fi încheiat contracte cu fiecare dintre soțiile sale, răspunsul său a fost tranșant.

Nu! Cum să le cumpăr?! Pentru ele există Dumnezeu și eu! Uite acum la Covid: dacă nu ai oxigen, nu poți respira! Eu sunt oxigenul pentru ele. Ele să-și vadă de copii și să fie pozitive. Eu le dau oxigenul', a mai spus fostul patron de la Dinamo.

Sursa foto: Hepta, Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter