Fiica secretă a lui Adrian Păunescu, mărturisiri dureroase: "Mereu aprind o lumânare pentru el"

Publicat pe

La 11 ani de la decesul marelui poet, fiica secretă a lui Adrian Păunescu încă se luptă pentru averea ce i se cuvine, după ce și-a câștigat dreptul de a purta numele tatălui ei. Dar cel mai dureros pentru Andreea Bîrlea este faptul că a fost privată de prezența tatălui său, în copilărie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bîrlea, supranumită și fiica secretă a lui Adrian Păunescu, deși cazul ei este cunoscut de ani de zile, încă se mai luptă cu frații ei în instanță pentru o parte din averea tatălui ei, care se ridică la 1 milion de euro. Adrian Păunescu a avut patru copii: Ioana, Andreea, Andrei și Ana-Maria. Din nefericire însă, Ioana Păunescu a încetat însă din viață, acum 10 ani, după ce a pierdut lupta cu o boală nemiloasă.

Fiica nerecunoscută a poetului, care a trebuit să se lupte ani de zile pentru a-i fi confirmată identitatea și s-a lovit de refuzul fraților ei de a o recunoaște oficial, mărturisește că, pentru ea, cea mai dureroasă a fost lipsa tatălui său, în copilărie.

Fiica secretă a lui Adrian Păunescu, mărturisiri dureroase: "Mereu aprind o lumânare pentru el"Fiica secretă a lui Adrian Păunescu, mărturisiri dureroase: "Mereu aprind o lumânare pentru el"

Fiica secretă a lui Adrian Păunescu regretă lipsa tatălui ei din viața sa

Din nefericire pentru Andreea, tatăl ei a făcut parte mult prea puțin din viața ei atunci când avea mai multă nevoie de el și a mărturisit că acesta este unul dintre marile sale regrete.

„Dacă aș da timpul înapoi, i-aș cere lui tata să îmi dea timp din viața lui, timp pe care orice părinte îl datorează copilului lui, de la naștere până la maturitate”, a spus Andreea, în exclusivitate, pentru Impact.

Cu toate că a copilărit, în mare parte, departe de tatăl ei, Andreea încă îi onorează memoria marelui poet.

„De fiecare dată, atunci când sunt în casa lui Dumnezeu, la Biserică, aprind trei lumânări: una pentru mama, una pentru tatăl care m-a crescut și alta pentru tatăl biologic”, a mai dezvăluit ea pentru sursa citată.

Citește și: Fiica lui Andrei Păunescu este însărcinată. Artistul va deveni bunic pentru a treia oară, la 51 de ani: „Din păcate nu ne putem vedea în perioada asta, să fim mai aproape.”

Citește și: Cine este Teo Costache de la Chefi la Cuțite. Lucrează cu Adda

Citește și: Cine este Cristina Mălai de la Chefi la Cuțite. E bucătar-șef

Citește și: Florin Pastramă a plecat de acasă! Brigitte: 'Nu sunt sursa lui de venit'

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie: „Multă tensiune, neliniște, panică”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Costel Busuioc, zidarul-tenor. Refuză să mai apară la TV

O poveste de dragoste interzisă

Nu este niciun secret că, de-a lungul vieții, Adrian Păunescu a avut mai multe relații în afara căsătoriei, din care au provenit mai mulți copii, iar Ioana este rodul unei iubiri interzise. Fiica secretă a lui Adrian Păunescu a povestit că părinții ei s-au cunoscut în periaoda anilor 1964-1965, la un cenaclu literar, pe atunci ambii fiind căsătoriți. Relația extraconjugală a durat o vreme, iar în 1967, mama ei a părăsit domiciliul conjugal, deși era gravidă cu soțul ei. Povestea de dragoste cu Adrian Păunescu a continuat după nașterea surorilor gemene ale Andreei, în 1967, după care a venit ea pe lume. Mama ei a divorțat abia în 1974, însă până atunci nu a mai întreținut relații intime cu soțul ei.

„Mama mea a fost zdruncinată după ce povestea lor s-a terminat. Ea a fost cea care a pus punct relației pentru că trăia într-o situație imposibilă. A fost devastată mulți ani, mai ales că apărusem și eu, aflase că tatăl meu era însurat, însă și-a trăit durerea cu demnitate. Dacă există boală pe nume iubire, cu siguranță mama a suferit de boala asta”, dezvăluia Andreea, în 2011, la PRO TV.

Scrisoare tulburătoare pentru fiica ei

Chiar dacă Adrian Păunescu nu a ascuns niciodată faptul că și-a înșelat soția, pe poeta Constanța Buzea, pentru mama Andreei a fost dureros faptul că fiica ei nu a ajuns să fie recunoscută, în pofida faptului că semăna leit cu tatăl ei. A fost obligată însă să îi țină secretă identitatea…

„Andreuța, o să-ți scriu câte ceva care poate îți va alina suferința. Știu câte lacrimi ai ascuns de-a lungul anilor dorindu-ți să te numești Păunescu, dar nici Adriana, cum am vrut, nu mi-am putut permite. Trebuia să înțelegi că, formal, încă deranjase o familie. Mai târziu, mi-a promis că va trece pe numele lui și fetița mai puțin norocoasă. Prea semănai cu el. Dar anii au trecut…”, i-a mărturisit mama ei, după cum a povestit Andreea Bîrlea pentru Impact.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter