Irina Columbeanu, prima poză pe Instagram, după un an de absență. Seamănă leit cu mama ei, Monica

Publicat pe

Irina Columbeanu, fiica Monicăi și a lui Irinel, a revenit pe rețelele de socializare, după aproximativ un an de absență. Fotografiile au făcut senzație și au strâns zeci de mii de aprecieri, Irina fiind copia fidelă a mamei sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irina Columbeanu are 14 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. A mai apărut pe rețelele de socializare, pe contul de Instagram al mamei sale, însă pe pagina ei nu a mai postat fotografii de un an. Ultimele imagini cu ea au făcut furori printre internauți, strângând zeci de mii de aprecieri, dar și multe comentarii.

Irina Columbeanu, prima poză pe Instagram, după un an de absență. Seamănă leit cu mama ei, MonicaIrina Columbeanu, prima poză pe Instagram, după un an de absență. Seamănă leit cu mama ei, Monica

Irina Columbeanu face furori pe rețelele de socializare

„În sfârșit', „Frumusețea în persoană', „Cea mai drăguță', „Mi-a fost dor de tine', „Strălucești', „Ești foarte frumoasă', „Superbă', „Ador', „Irina punând lumea pe gânduri timp de un secol… ', sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Mulți au întrebat-o și „de ce s-a lăsat de YouTube', dat fiind succesul de care s-au bucurat vloggurile sale.

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr.Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Ce se întâmplă cu Irina Columbeanu.Fetița a plecat cu mama ei în America și a dispărut de pe rețelele de socializare

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:„Multă tensiune, neliniște, panică'/ EXCLUSIV

Citește și: In memoriam. Nelu Ploieșteanu, o viață marcată de durere:de la o copilărie catastrofală la drama pierderii unicului fiu

Irina Columbeanu locuiește în SUA

Irina Columbeanu locuiește în Statele Unite alături de mama ei și Mr. Pink. A trecut prin multe schimbări șia durat un timp pentru a se acomoda cu noua viață, astfel că a decis să facă o pauză de la vloggurile pe care le posta în fiecare săptămână.

Acum, frumoasa Irinuca a revenit în forță pe rețelele de socializare, iar în imaginile postate asemănarea cu Monica este izbitoare. Fiica lui Irinel Columbeanu poartă o rochie cu bretele, cu motive florale, la care a asortat un colier cu perle albe și un pandantiv auriu. S-a fotografiat în oglindă, demonstrând încă o dată că este copia fidelă a mamei sale.

Motivul pentru care Irinel Columbeanu a trimis-o pe Irina la Monica

Au trecut aprope doi ani de când fetița s-a mutat la Monica Gabor, în Statele Unite ale Americii. Fostul milionar a mărturisit că el însuși a luat hotărârea de a o trimite pe Irina la mama ei, gândindu-se la viitorul ei. El a subliniat că nu lipsa banilor a constituit o problemă.

‘Nu. Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi.

Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă’, a spus Irinel Columbeanu la 40 de întrebări.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter