Jador, urmărit de coșmaruri, după Survivor: „Asta mă face furios şi neputincios”

Publicat pe

Jador a fost nevoit să părăsească Survivor România din motive medicale. Chiar dacă acum este acasă și se poate bucura de confortul pe care l-a lăsat în urmă atunci când a plecat în Republica Dominicană, cântărețul este copleșit de coșmaruri. Acesta viseaz, în fiecare noapte, că încă se află la Survivor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă a părăsit Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, Jador este urmărit de același coșmar, în fiecare noapte. În vis, Jador redevine concurent și trebuie să intre pe traseele de care se bucură că a scăpat.

„Odată cu întoarcerea acasă, am constatat că am parte de un coşmar, cu care nu aş fi crezut că mă voi confrunta vreodată. Se face, de fiecare dată, că deşi ştiu că sunt acasă, în patul meu, sunt trezit pe neaşteptate din somn şi o voce metalică mă anunţă că trebuie să mă întorc în Republica Dominicană.

Mai mult, odată ajuns acolo, trebuie să intru automat în concurs, pe traseele alea dificile de care mă bucur că am scăpat. Cu alte cuvinte, redevin concurent, cu toate grijile şi greutăţile inerente acelui concurs!', a mărturisit Jador, pentru impact.ro.

Jador, urmărit de coșmaruri, după Survivor: „Asta mă face furios şi neputincios'Jador, urmărit de coșmaruri, după Survivor: „Asta mă face furios şi neputincios'

Jador, urmărit de coșmaruri după Survivor

Jador spune că instinctul de concurent dobândit la Survivor România l-a urmărit în țară. Totuși, nu faptul că visează că este în Republica Dominicană îl supără cel mai mult, ci ideea că nu poate să dea tot ce-i mai bun pe trasee din cauza accidentării de la picior.

Se pare însă că instinctul a urcat cu mine în avion şi a aterizat la Bucureşti. Nu mă aşteptam la aşa ceva, la un asemenea vis urât, ce mai, coşmar, în toată regula! Şi e coşmar fiindcă realizez că nu pot concura la cel mai înalt nivel, tot din cauza piciorului, şi asta mă face furios şi chiar neputincios, în egală măsură.

Nu vreau să mă dezamăgesc nici pe mine, nici pe colegi, dar rana de la picior nu mă lasă în pace nici măcar când dorm', a continuat Jador să povestească.

Citește și: Jador s-a împăcat cu Georgiana:”Mi-a zis că se însoară”

Citește și: Ce fată i-a plăcut lui Jador, la Survivor:”Și ei îi plăcea de mine, până să intervină alții”

Citește și: Starlin, dezvăluire neașteptată despre Maria și Albert de la Survivor.„Poate mergem și la nuntă'

Citește și: Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor:„Fetița mea, te iau de cozile alea…'

„Săptămâna asta merg la doctor'

Chiar dacă are probleme grave la picior după accidentările suferite la Survivor România, Jador nu a fost încă la medic. Acesta a acordat prioritate altor aspecte de care trebuia să se ocupe, dar acum este hotărât să facă o vizită doctorului.

Mi-am promis mie însumi că săptămâna asta merg la doctor. E poate un semn că nu mai pot amâna. Am dat prioritate afacerilor, am mai înregistrat câte ceva, apropo, am câteva surprize muzicale pentru fanii mei, dar la medic nu am ajuns. Însă, acum că a trecut şi de sărbătoarea Paştelui, gata, la doctor cu mine!', a mai spus Jador, fost concurent Survivor.

Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu vor să dea lovitura

După ce au părăsit Survivor, cei doi Faimoși și-au unit forțele și au decis să-și surprindă fanii cu o piesă inedită. Așa a luat ființă colaborarea dintre Jador, Lino Golden și Cătălin Moroșanu, un featuring care, cu siguranță, va întruni aprecierile fanilor celor trei, care nu sunt puțini.

Cel care a dat vestea a fost chiar Jador, care le-a promis admiratorilor săi o surpriză de proporții.

Oameni buni, ne-am adunat aici toți trei să facem cea mai șmecheră piesă. Facem piesa asta, o să filmăm mâine. Este cel mai mare proiect muzical', a mărturisit artistul.

Cât despre Cătălin Moroșanu, acesta a filmat în trecut și pentru un videoclip de-ale lui Zanni, dar recunoaște că nu vocea este punctul său forte.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter