Ce fată i-a plăcut lui Jador, la Survivor: "Și ei îi plăcea de mine, până să intervină alții"

Publicat pe

După ce a fost eliminat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate, Jador a făcut o serie de declarații cu privire la ce s-a întâmplat la Survivor. Faimosul a spus ce fetă i-a atras atenția în cadrul competiției sportive.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Invitat în platoul Wowbiz, Jador a vorbit despre ce s-a întâmplat la Survivor, despre experiența inedită pe care a trăit-o în Republica Dominicană, dar a spus și ce fete i-au atras atenția în mod deosebit.

Ce fată i-a plăcut lui Jador, la Survivor: "Și ei îi plăcea de mine, până să intervină alții"Ce fată i-a plăcut lui Jador, la Survivor: "Și ei îi plăcea de mine, până să intervină alții"

Jador: „Nu am fost lipsit de respect cu fetele'

Artistul susține că Roxana Ghiță, fosta Războinică, ar fi avut ceva sentimente pentru el, însă totul s-a schimbat în momentul în care au intervenit alți concurenți între ei. El a subliniat că nu a fost lipsit de respect cu fetele și a făcut mai multe glume, dar nu a întrecut nicicând limita.

Jador este convins că Roxanei Ghiță i-ar fi plăcut de el, până în momentul în care au intervenit alți colegi.

„Nu am fost lipsit de respect cu fetele. Am mai făcut glumițe cu fetele, dar cu limită, să nu le deranjez, în funcție de cum era caracterul. Roxanei Ghiță cred că îi plăcea de mine, până să intervină alții, știu că a avut treabă cu Andrei. A glumit, a glumit, dar când s-a întors înapoi… Acolo era fiartă!”, a spus Jador pentru WOWbiz

Citește și: Jador se operează după Survivor:„Am meniscul rupt în trei locuri!'

Citește și: Adevărul despre relația dintre Jador și Culiță Sterp, după Survivor:”Să nu mai zică nimeni nimic”

Citește și: Părinții lui Jador, primele reacții după ce artistul s-a întors de la Survivor:”Am crezut că nu te descurci”

Citește și: Motivul pentru care Fulgy, băiatul Vioricăi de la Clejani, a dispărut din showbiz. Cu ce se ocupă acum:'Nu îmi e rușine'

Jador: „Georgianei îi plăcea de mine și de Culiță'

De asemenea, Jador a mai povestit că și Georgianei îi plăcea de el, pentru că avea suflet bun, dar și de Culiță Sterp, pe care l-a apreciat pentru fizic în mod special.

„Georgianei îi plăcea de mine și de Culiță. A zis că îi place de Culiță că e înalt și frumos și de mine a zis că îi plăcea că am suflet bun. Dar eu eram urât gen, dar Culiță era frumos.

De mine nu îi plăcea că eram golan. Culiță e cuminte, că are nevastă acasă. Dar se mai uită și el, îi plac și lui fetele. Dar e cuminte, e familist. Sufletul contează, dar ne mai uităm și la bombeuri', a mai povestit Jador.

Jador: „M-am uitat și la bombeuri'

Jador a mai mărturisit că i-au mai atras atenția și alte fete, precum Irisha din echipa lui sau Marilena de la Războinici.

„M-am uitat și la bombeuri. La Irisha m-am uitat, la Marilena și la Roxana Ghiță. Dar nu mi-a plăcut niciuna în mod special. Când ți-e foame, mănânci ce ai.”, a mai subliniat Jador. 

Jador: „Prima luna a fost cea mai grea'

După ce a părăsit competiție sportivă, forțat de împrejurări din cauza accidentării sale, Jador a precizat că prima lună a fost cea mai grea din competiție. A resimțit lipsa de mâncare, însă nu regretă nicio secundă că a acceptat să plece în această aventură.

„Prima luna a fost cea mai grea. Am plâns de foame, a fost foarte greu, dar mă bucur că m-ați invitat și am avut oportunitatea să vin aici.  Mi-am rupt dintele, piciorul, spatele stomacul. Luam pastile cu pumnul și nu știam pentru ce sunt. Am fost cel mai bolnăvicios de aici. A fost minunat. Dacă eu m-am accidentat, înseamnă că trebuie să câștige unul care chiar are nevoie', a mai povestit Jador după ce a fost eliminat

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter