Cel mai mare vis al Elenei Marin de la Survivor: „A trebuit să mai așteptăm...”

Publicat pe

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România a făcut noi dezvăluiri despre Faimoasă. Acesta a mărturisit care este cea mai mare dorință a iubitei sale, pe care speră s-o îndeplinească după ce se va termina competiția din Republica Dominicană.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România, Andrei, a dezvăluit care este cea mai mare dorință a dansatoarei. Elena Marin a spus să își dorește să câștige competiția pentru a-și cumpăra o casă, însă Andrei a dezvăluit că logodnica sa mai are un vis. Mai exact, Faimoasa își dorește să înființeze o școală de dans, iar Andrei este foarte încrezător în visul ei și o susține necondiționat.

Cel mai mare vis al Elenei Marin de la Survivor: „A trebuit să mai așteptăm...'Cel mai mare vis al Elenei Marin de la Survivor: „A trebuit să mai așteptăm...'

În prima ediție a emisiunii Survivor, Elena a declarat că își dorește să câștige competiția pentru a-și cumpără o casă. Însă, un alt vis al ei, unul extrem de realizabil, de altfel, este o școală de dans. Elena are acest simt didactic, de care s-au bucurat mereu colegii ei, indiferent de trupa din care a făcut parte. Deseori este rugată să le arate diverse mișcări, pentru că, spun ei, de la ea învață cel mai ușor, iar ea se arată, întotdeauna, disponibilă să îi ajute', a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor, pentru wowbiz.ro.

Citește și: Ce i-a spus Elena Marin lui Sebastian de la Survivor, după scandalul în care Culiță l-a jignit:„Să stârnești milă…'

Citește și: Majda, declarații neașteptate despre Elena Marin de la Survivor:”E victimă”

Citește și: Ana Porgras, dezvăluiri despre Jador după ce a votat-o la Survivor.„Am avut un schimb de replici înainte…'

Citește și: Petiție ca să se întoarcă Ana Porgras la Survivor:„E cea mai bună concurentă!'

Andrei: „Va fi o mama excelentă…'

De asemenea, Andrei a mai spus că el crede în visul Elenei Marin pentru că este o fire caldă, iar copiii o adoră. În plus, acesta a mai declarat că este sigur că logodnica sa va fi o mamă excelentă cândva.

„Un alt atu al ei e „lipiciul” pe care îl are la copii, fiind o fire caldă și răbdătoare. Deviind un pic de la subiect, sunt convins că va fi o mamă excelentă… Ideea cu școală de dans a fost la stadiul de proiect, la un moment dat, dar pandemia și-a pus amprenta și a trebuit să mai așteptăm. Cred că are toate șansele să își îndeplinească acest vis, pentru că are toate calitățile, dar și studiile necesare, pentru a preda orice stil de dans, de la balet clasic până la street dance.

Momentan, o susțin și sunt alături de ea sufletește și moral. Abia aștept să fiu alături de ea și fizic. Din Dominicană, cel mai important este să se întoarcă sănătoasă. Pentru mine, Elena a demonstrat deja că este Survivor și sunt foarte mândru de ea', a declarat Andrei, logodnicul Elenei Marin de la Survivor România.

Sursa Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter