Ioana Petric, de la Cronica Cârcotașilor, direct pe scena de teatru: "La bază, am studii juridice"

Publicat pe

Ioana Petric e cârcotașa de serviciu, colegă de prezentare a lui Dezbracatu și a lui Șerban Huidu, dar si co-prezentatoare a celei mai noi producții Prima TV, Hai cu fetele!'. Recent, și-a descoperit pasiunea pentru teatru și deja a ajuns să joace în spectacole, cu toate că, la bază, are studii juridice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Absolventă de Drept, Ioana a descoperit pasiunea pentru teatru ceva mai târziu. Însă, după cum chiar ea spune , niciodată nu e prea târziu'

Adevarul e că teatrul este pentru mine mai mult o pasiune, descoperită destul de recent, din dorința de a-mi petrece timpul liber într-un mod cât mai creativ și de a învăța să îmi controlez cât mai bine trăirile și emoțiile, dar și din drag și dor de scenă. Deși mi-aș fi dorit să studiez arta dramatică și să fiu actriță cu acte în regulă, eu, la bază, am studii juridice.

Ioana Petric, de la Cronica Cârcotașilor, direct pe scena de teatru: "La bază, am studii juridice"Ioana Petric, de la Cronica Cârcotașilor, direct pe scena de teatru: "La bază, am studii juridice"

Și,  pentru că nu voiam să rămân cu regretul că nu mi-am urmat pasiunea, acum câțiva ani am început să merg la niște cursuri de actorie. Așa am ajuns să fac parte dintr-o trupa de teatru independent, FF Theatre, alături de care am jucat în nenumărate spectacole, iar mai apoi să fiu colaborator la Teatrul Stela Popescu, unde în continuare mă puteți vedea în Spectacolele Micul Prinț și Femeia, eterna poveste. Dovada că dacă faci ceva din tot sufletul, nu e niciodată prea târziu să începi', ne-a povestit Ioana Petric.

Ioana Petric și-a descoperit și pasiunea pentru surf

Tot de curând, Ioana a descoperit că are o pasiune inedită și pentru surf.  

Sportul asta este terapie curată și m-a fascinat din prima, pentru că m-am regăsit cu totul în această activitate. Surful adună în jurul sau o comunitate extraordinară și este o lecție foarte bună de viață. În „lupta” valul, deși ești înconjurat de oameni, ești doar tu cu ține.

Cel mai important e să înoți împotriva curentului că să ajungi în line-up și să te împaci cu ideea că totul e 90% efort, după care să fii prezent și conectat cu tot ce e în jurul tău, să citești natură și să ai răbdare să aștepți cel mai bun val care să te scoată la mal. Și chiar dacă îl prinzi, sau pur și simplu te răstoarnă și te face praf, să te bucuri de tot și să nu uiți să zâmbești.', a mai povestit ea.

Citește și: Detalii în premieră din culisele show-ului Cronica Cârcotașilor. Huidu:”Am vrut să-l aduc pe Alex Dima”

Citește și: Iuliana Marciuc, despre cele mai grele momente în televiziune:„Înainte de a intra live, am aflat că a murit fulgerător'/ EXCLUSIV

Citește și: Ana Porgras suferă că a fost votată de Jador, la Survivor.„Aveam șanse să ajung în finală'

Cine este Ioana Petric de la Prima TV

Ioana Petric este co-prezentator al emisiunii Cronica cârcotașilor', difuzată de Prima TV și al emisiunii Hai cu fetele!' difuzată de același post de TV de luni până joi, de la 17.00.

În emisiunea de la Prima TV, Hai cu fetele!', Ioana filmează alături de buna ei prietenă, Gabriela Marin. 

‘Hai cu fetele!’  s-a născut dintr-o idee de a mea, pe care am așternut-o pe foaie, în timp de pandemie, împreună cu Gabriela, și e emoționant să văd cum într-un timp relativ scurt ideea asta a prins viață și s-a conturat atât de frumos. Mă ocup nu doar de prezentare, ci și de partea creativă, de content și script, împreună cu Gabriela și regizorul nostru Silviu Iliuță. Mi-am ieșit mult din zona de confort și, chiar dacă asta mă sperie uneori, mărturisesc că îmi place la nebunie.  Fetele sunt minunate și lucrăm foarte bine împreună. Suntem diferite, dar ne completăm perfect.'

De asemenea, Giulia Si Diana Bart sunt colegele de platou ale Ioanei, de luni pana joi, de la 17.00, la Prima TV.

 
Libertatea.ro
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă