Jador s-a împăcat cu Georgiana: "Mi-a zis că se însoară"

Publicat pe

Georgiana și Jador s-au împăcat? Este întrebarea care stă pe buzele tuturor, din momentul în care artistul și-a declarat sentimentele pentru ea și a spus chiar că are de gând să se însoare, după revenirea de la Survivor. Seya de la Puterea Dragostei pare să aibă răspunsul la această întrebare și a făcut declarații de-a dreptul surprinzătoare pe marginea acestui subiect.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jador a repetat de foarte multe ori, la Survivor, că a intrat în competiție pentru a o da uitării pe Georgiana, însă în cele trei luni petrecute în competiție și-a dat seama că, de fapt, ar trebui să lupte pentru ea.

Eu am venit la Survivor nu să câștig, am venit să uit o fată și mi-am dat seama că trebuie să lupt pentru ea. E singura care a mâncat pateu cu mine, restul vor doar parai, nu îl văd pe Ionuț de la țară, care a crescut desculț’, povestea Jador.

Jador s-a împăcat cu Georgiana: "Mi-a zis că se însoară"Jador s-a împăcat cu Georgiana: "Mi-a zis că se însoară"

Seya: „Jador mi-a zis că s-a împăcat cu Georgiana'

Se pare că dorința de a se împăca cu Georgiana i s-a împlinit. Cel puțin asta susține Seya de la Puterea Dragostei. Aparent, fosta concurentă de la Puterea Dragostei ar ține legătura cu fostul Faimos, care i-a spus răspicat că nu dorește să aibă nicio legătură cu ea. Mai mult, el i-ar fi dezvăluit că s-a împăcat cu Georgiana și că ar urma să se însoare cu femeia vieții lui.

„Eu am vrut să mă duc pentru Jador inițial (n.r- la Puterea dragostei). Eu cu Jador am  vorbit de câteva ori, chiar aseară am vorbit cu el, l-am felicitat pentru ce a făcut la Survivor. Dintotdeauna ne-am susținut. După ce a fost în casă am vorbit cu el. Chiar la începutul pandemiei ne-am întâlnit, înainte de Paște. El e cu altceva în cap.

Mi-a zis că este cu Georgiana, că se însoară. S-a împăcat cu ea, este un om serios, iubește femeia cu care a început el când nu era Jador', a povestit Seya de la Puterea dragostei pentru Wowbiz.ro.

Seya, eliminată de la Puterea Dragostei

Seya a părăsit Puterea Dragsotei, fără să-și fi găsit jumătatea. Cu toate acestea, a avut parte de o experiență cu de toate, pe care cel mai probabil nu o va uita prea curând.

„Ați auzit ceva? Eu am vorbit cu managerul meu și chiar astăzi îmi spunea, nu știu dacă ați auzit sau nu, că m-a rugat să vin acasă.

Mi-a zis: „Hai că avem foarte multe proiecte de făcut.' Chiar voiam să cer producției să plec acasă. S-a întâmplat.', a spus Seya în momentul în care a aflat că va pleca de la Puterea Dragostei.

Citește și: Jador de la Survivor, lovitură din partea iubitei Georgiana:'Nu am de gând să…'

Citește și: Ce îl împiedică pe Jador să se însoare cu Georgiana:”O iubesc mult, dar există o problemă”

Citește și: Maria Constantin a recunoscut că a fost înșelată, în trecut.Cum a reacționat când a aflat

Citește și: Cum l-a cunoscut Irina Păcurariu pe Ticu Lăcătușu și cum i s-a schimbat viața după căsătorie:„Multă tensiune, neliniște, panică'/ EXCLUSIV

Jador: „O iubesc mult pe Georgiana, dar există o problemă”

Jador a declarat, încă înainte de a părăsi Survivor, că își dorește să se însoare cu Georgiana, iar Cătălin Moroșanu s-a oferit să le fie naș. Totuși lucrurile nu ar fi mers chiar așa cum s-ar fi așteptat Faimosul.

„Acum că sunt acasă… O iubesc mult pe fata aia, dar există o problemă, atâta zic. Există o problemă. Nu pot să vorbesc. Da… niciodată să nu spui niciodată, dar nu știu ce o fi, habar nu am', a povestit Jador.

Sursa foto: Instagram, Facebook, Captura YouTube

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter