Jador de la Survivor, lovitură din partea iubitei Georgiana: ”Nu am de gând să...”

Publicat pe

Jador de la Survivor a primit o lovitură chiar din partea iubitei sale Georgiana. Tânăra a făcut anunțul care îi va provoca multă suferință concurentului și va fi foarte dezamăgit când va auzi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Jador a vorbit de multe ori despre Georgiana la Survivor și a declarat chiar că își dorește să vină tată. Dezamăgirea artistului va fi mare când va afla că femeia la care el se gândește mereu nu dorește să rămână însărcinată prea curând.

Jador de la Survivor, lovitură din partea iubitei Georgiana: 'Nu am de gând să...'Jador de la Survivor, lovitură din partea iubitei Georgiana: 'Nu am de gând să...'

Georgiana a făcut public pe una dintre rețelele de socializare că nu se gândește să devină mamă în viitorul apropiat. „Și o să tot rămân că nu am de gând să fac prea curând copii', a răspuns tânăra. Jador a mărturisit la Survivor că vrea să-și întemeieze o familie cu Georgiana, însă se pare că mai are de așteptat până când visul lui va deveni realitate.

Citește și: Un nou scandal între Jador și Zanni la Survivor: „Vorbești despre falsitate față de prieteni, când…”

Citește și: Culiță și Jador, scandal la Survivor: 'Minți cu tot ce ai spus!'

Citește și: Pepe s-a certat cu Jador? Ce s-a întâmplat, cu adevărat, în pauza unei emisiuni TV

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Bianca Comănici lui Jador, la Survivor. „Te așteptăm înapoi…'

Jador de la Survivor și Georgiana sunt despărțiți din 2016

Chiar dacă nu mai formează un cuplu mai bine de 5 ani, Jador de la Survivor nu și-o poate scoate din minte pe Georgiana. Concurentul din echipa Faimoșilor a mărturisit că a suferit cumplit după despărțire.

„Toată muzica mea e pentru ea și lumea credea că e pentru alte femei. Tot ce am eu e pentru ea. Îmi doresc ca ea să fie mama copiilor mei, am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit cum am iubit-o din tot sufletul.

O iubesc din tot sufletul și îmi doresc să mă căsătoresc cu ea, dacă mă așteaptă. Ceea ce cu siguranță se va întâmpla. Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea.

Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile.

Un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea', declara Jador în urmă cu ceva timp despre fosta iubită.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter