Emilia Popescu de la Te cunosc de undeva, despre debutul ca actriță: "Am descoperit târziu ipocrizia"

Publicat pe

Emilia Popescu este, fără doar și poate, una dintre cele mai iubite actrițe autohtone, însă discreția a însoțit-o dintotdeauna. Carismatica actriță, pe care o vedeți la emisiunea Te cunosc de undeva, și-a deschis sufletul în fața publicului, dezvăluind aspecte neștiute și inedite din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Emilia Popescu a făcut ani de zile un cuplu perfect pe scenă cu Ștefan Bănică, iar acum viața i-a rezervat o surpriză – simpatica actriță îl are alături pe fiul artistului, Radu Ștefan Bănică, la Te cunosc de undeva! chiar dacă se luptă cu cântăreți profesioniști, Emilia Popescu a reușit să suprindă cu interpretări de excepție, cum ar fi Constantin Tănase, Stela Popescu – nu degeaba multă vreme publicul a crezut că sunt mamă și fiică! – sau Liza Minelli. Cu această ocazie, actrița a povestit despre interacțiunea cu fiul lui Ștefan Bănică, dar și despre viața de pe scenă, dar și din afara ei.

Emilia Popescu de la Te cunosc de undeva, despre debutul ca actriță: "Am descoperit târziu ipocrizia"Emilia Popescu de la Te cunosc de undeva, despre debutul ca actriță: "Am descoperit târziu ipocrizia"

Emilia Popescu și Radu Ștefan Bănică, împreună pe scena Te cunosc de undeva!

Emilia Popescu nu mai formează un cuplu cu Ștefan Bănică, însă recent a devenit colegă cu fiul lui pe scena transformărilor. Cei doi au mai jucat împreună și pe scena Teatrului de comedie, în spectacolul Totul în grădină, iar actrița și-a amintit cu această ocazie cum au fost începuturile pentru ea.

„Îmi amintesc foarte bine cum eram la începuturi, sigur că da! Aveam o energie debordantă, credeam că toată lumea e a mea şi, mai ales, credeam că toată lumea îmi vrea binele şi mă iubeşte. Am descoperit târziu ipocrizia. Am trăit într-o epocă în care valorile nu erau inversate şi când nu exista cuvântul rating.

Fiecare avea locul lui. Am crezut întotdeauna că oamenii de vocaţie nu se pot amesteca cu cei nepregătiţi. Ceea ce am trăit cu toţii în ultimii treizeci de ani mi-a demonstrat contrariul. Dacă aş lua-o de la capăt, aş proceda la fel”, a mărturisit Emilia Popescu într-un interviu pentru Libertatea pentru femei. 

Cu toate acestea, Emilia Popescu mărturisește că, dacă ar fi nevoită să o ia de la capăt, nu ar schimba nimic la viața ei.

„Dacă aș lua-o de la capăt, aș trăi la fel. Aș fi mai atentă la oameni, ca să mă pot proteja mai mult. În România nu există 'glamour'. Iar munca de actor n-are nimic de a face cu 'sclipiciul', așa cum cred unii…”, a mai mărturisit actrița.

Citește și: Radu Jude a câștigat Ursul de Aur cu filmul „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc'

Citește și: Unde are loc prima întâlnire dintre Burlacul și cele cele 25 de fete: „Aici m-am căsătorit'

Citește și: Oana Roman și Vica Blochina au rupt relația de prietenie. Anunțul făcut de fosta iubită a lui Victor Pițurcă

Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul” și ce i s-a părut cel mai greu la filmări: „Mi-au garantat că…”/ EXCLUSIV

„Fiica mea e o artistă foarte talentată”

Pe actrița Emilia Popescu o știe toată lumea, fiind recunoscută pentru șarmul și talentul său. Puțini știu însă cum arată fiica ei în vârstă de 25 de ani. Maria nu pare să-i calce pe urme mamei sale în privința actoriei, având alte pasiuni.

Tânăra de 25 de ani nu a urmat actoria precum mama ei și nici muzica, precum tatăl ei, ci vrea să facă carieră în design vestimentar, fiind, deopotrivă, atrasă și de pictură. A rămas tot în domeniul artelor, dar vrea să-și croiască propriul drum.  

„Fiica mea e o artista foarte, foarte talentată, care își cunoaște calitățile și încearcă sa învețe cât mai mult. Pictează și creează lucruri minunate și mă surprinde mereu. În primul rând, e o ființă devotată, foarte iubitoare și întelegătoare și matură.

Avem aceleași gusturi, principii și zâmbet. Căutăm fumusețea în orice și știm că fericirea înseamnă armonie. Armonie între aptitudinile pe care le ai și posibilitatea de a le desăvârși. Ceea ce are în plus față de mine e un simț extrem de dezvoltat în a vedea oamenii așa cum sunt, de la început. Eu sunt ușor de păcălit. Este minunea vieții mele și asta e de ajuns că să-i mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare secundă! Mă minunez de ea în fiecare minut, nu-mi vine să cred că are 25 de ani și că mă face să râd și să plâng în același timp. De fericire”, a mai mărturisit Emilia Popescu pentru Libertatea pentru femei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter