Culiță și Jador, scandal la Survivor: ”Minți cu tot ce ai spus!”

Publicat pe

Jador și Culiță Sterp au început un adevărat scandal la Survivor România. Cei doi au intrat în competiție ca fiind prieteni, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Între Culiță Sterp și Jador a izbucnit un adevărat scandal la Survivor, la ultimul consiliu de nominalizare. Toată lumea a crezut că cei doi sunt prieteni, însă au avut un schimb de replici care i-a lăsat muți chiar și pe colegii lor.

Culiță și Jador, scandal la Survivor: 'Minți cu tot ce ai spus!'Culiță și Jador, scandal la Survivor: 'Minți cu tot ce ai spus!'

Culiță Sterp: Vreau să spun că nu fac parte din niciun grup și n-am făcut parte dintr-un grup în competiția asta.

Fiecare e liber să rezoneze și să se înțeleagă mai bine cu cine vrea. Nu fac parte din niciun grup, sunt singur aici cu Dumnezeu așa vreau să fiu până la final.

Consider că mă înțeleg bine cu toată lumea. Dacă Jador se înțelege cu Moro și Elena nu înseamnă că face parte din grupul lor. Fiecare de aici rezonăm mai bine unii cu alții, nu înseamnă că avem grupuleț sau bisericuță.

Jador:  Minți! Cu tot ce ai spus, că nu faceți parte din niciun grup. Grupulețul nu e voit, eu spun adevărul, bro. Grupulețul ăsta e cu scopul de a nu vă da nimeni afară și de a avea putere să votați și să scoateți oamenii afară. Eu zic adevărul, mă bate Dumnezeu dacă nu spun adevărul. Nu te înțelegi nicio secundă cu mulți, că eu te cunosc, ești nebun!

Culiță Sterp: Doamne, n-am înțeles ce a vrut să spună că nu mă înțeleg cu mulți…

Jador: Nu ai același suflet, aceeași gândire cu ăștia (arată către Elena Marin și Cătălin Moroșanu), nu-l ai!

Culiță Sterp: Despre asta e vorba, tu te înțelegi mai bine, dacă te înțelegi mai bine cu Elena și Moro, nu înseamnă că ai grupuleț!

Jador: Îți mai explic o dată! Tu ai grupul ăsta pentru că știți deja unde șe duc voturile. Există grupul ăsta nu din prietenie, din interes!

Culiță Sterp: Nu există niciun grup. Eu nu fac parte din niciun grup!

Citește și: Ana Porgras a fost eliminată de la Survivor România. Zanni a izbucnit în lacrimi

Citește și: Cătălin Moroșanu și Zanni, prieteni în trecut, dușmani la Survivor: „Am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache”

Citește și: Ce i-a spus Elena Marin lui Sebastian de la Survivor, după scandalul în care Culiță l-a jignit: „Să stârnești milă…'

Citește și: Scandal între Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă la Survivor: „Cum îți permiți să mă înjuri 10 minute?'

Jador îi ia apărarea lui Sebi de la Survivor

După ce Culiță s-a certat cu Sebastian, Jador sare în apărarea fotbalistului. Artistul îl atacă pe bun său prieten Culiță și îi ține partea lui Sebi în acest scandal.

„Sebi e un băiat bun, dar dorindu-și mult fiecare dintre ei să câștige…. își doresc exagerat de mult. Prima oară cand a intrat în emisiune mi-a cerut un sfat și i-am spus să își aleagă prietenii cu atenție.

Eu nu vreau să ajut pe nimeni, aici sunt singur, inclusiv prietenul meu mi-a dovedit că sunt singur. Dacă prietenul meu mi-a dovedit asta, de la Sebi nu am nicio așteptare. Așa că nu ajut pe nimeni, o să mă ajut pe mine', a spus Jador la Kanal D.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter