Cătălin Moroșanu și Zanni, prieteni în trecut, dușmani la Survivor: "Am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache"

Publicat pe

Acum, Cătălin Moroșanu și Zanni intră tot mai des în conflict la Survivor, însă acum ceva vreme artistul și luptătorul au colaborat pentru un clip muzical. Nu mai e mult și scenele de violență din clip s-ar putea muta în viața reală după cum stau lucrurile între ei la Survivor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De când a început show-ul din Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu și Zanni au avut mai multe diferende, cei doi concurenți aruncându-și cuvinte grele. Puțină lume știe însă că luptătorul de K1 și artistul se cunosc de mai mulți ani și că Moroșanu chiar a interpretat un rol într-unul dintre videoclipurile lui Zanni.

Cătălin Moroșanu și Zanni, prieteni în trecut, dușmani la Survivor: "Am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache"Cătălin Moroșanu și Zanni, prieteni în trecut, dușmani la Survivor: "Am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache"

Cătălin Moroșanu și Zanni, rivali și în viața reală

În urmă cu doi ani, Zanni scotea pe piață videoclipul Senzație, în care l-a avut invitat și pe Cătălin Moroșanu, care-și juca propriul rol – cel al unui luptător. Cei doi, în pofida aspectului de David și Goliat, au o confruntare în ring, din care, evident, Moroșanu a ieșit câștigător. Scenele violente sunt însă doar trucate, dar, cu siguranță, cei doi protagoniști nu și-au închipuit că, doi ani mai târziu, vor deveni, din prieteni, dușmani!

Întâmplarea i-a adus pe cei doi la Survivor în aceeași echipă, iar conflictele dintre Cătălin Moroșanu și Zanni sunt tot mai dese, artistul fiind de părere că luptătorul ar trebui să plece din concurs deoarece nu ar fi îndeajuns de puternic… Pe de altă parte, Cătălin Moroșanu a fost deranjat de comportamentul lui Zanni față de Elena Marin, iar conflictul dintre cei doi s-a acutizat.

Citește și: Scandal între Cătălin Moroșanu și Sebastian Chitoșcă, la Survivor: „A stricat tot ce înseamnă respect”

Citește și: Scandal total între Elena Marin și Zanni, la Survivor! Ce gest l-a scos din minți pe Faimos: „E război cu greutăți mari”

Citește și: Câte kilograme are Anca Țurcașiu la 51 de ani. „Am avut obsesia cântarului toată viața'

Citește și: Laurette merge la psiholog după ce a fost bătută: „Este șocul vieții mele'

Scandalul se acutizează între cei doi Faimoși

În consiliul de pe 19 martie, Cătălin Moroșanu a primit două voturi spre nominalizare. Acesta a fost ales de Elena Marin, dar și de colegul său Zanni care a afirmat despre Moroșanu că este veriga slabă a echipei. Cătălin Moroșanu însă a fost de partea Elenei Marin atunci când s-a certat cu Zanni în timpul competiției de la Kanal D. Luptătorul l-a taxat fără drept de apel pe Zanni.

„Astăzi au căzut măştile, am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache. Nu am ce să îi reproşez pe parte sportivă, este un om care a adus foarte multe puncte, dar pe parte umană şi a ceea ce este el, este o persoană de cea mai joasă speţă. (…) Nu poţi să jigneşti o femeie, să o faci cotoroanţă, să o faci în toate felurile în condiţiile în care a realizat ceva în viaţa ei.

Vine el, un copilaş de 24 de ani, care nu a făcut nimic în viaţa lui în afară de faptul că şi-a făcut tatuaje şi e cool. Eu am experienţă de viaţă şi vă spun, astfel de oameni nu o să reuşească în viaţă. Zanni e un caracter de doi lei. (…) O să votez pe cineva care strică tot vibe-ul grupului şi tot ceea ce am construit noi până acum', a declarat Cătălin Moroșanu, la Survivor.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă