Scandal total între Elena Marin și Zanni, la Survivor! Ce gest l-a scos din minți pe Faimos: "E război cu greutăți mari"

Publicat pe

Elena Marin și Zanni nu doar că nu au îngropat securea războiului, dar tensiunile între cei doi concurenți de la Survivor s-au întețit. Totul a pornit de la nominalizarea făcută de Elena Marin, care l-a vizat pe artist.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin și Zanni au avut mai multe confruntări de-a lungul competiției și lucrurile abia începuseră să se liniștească. Mai mult, artistul a precizat că nu avea de gând să mai „pună paie pe foc' în acest conflict, însă i-a fost din nou declarat război. Sau cel puțin asta a simțit în momentul în care și-a auzit numele drept nominalizare.

Scandal total între Elena Marin și Zanni, la Survivor! Ce gest l-a scos din minți pe Faimos: "E război cu greutăți mari"Scandal total între Elena Marin și Zanni, la Survivor! Ce gest l-a scos din minți pe Faimos: "E război cu greutăți mari"

Elena Marin, preferata publicului la Survivor

Faimoșii au pierdut un joc de imunitate, astfel că la consiliul de eliminare au avut doi concurenți propuși la eliminare. Tabăra roșie a decis ca Andreea Antonescu, colega recent venită, să fie propusă pe criterii sportive. Totuși, Elena Marin nu a vrut să-și nominalizeze prietena, astfel că a dat un vot nul, către Cătălin Moroșanu. Gestul său a stârnit un val de reacții, fiind acuzată că nu își asumă votul.

La consiliul de eliminare, Elena Marin a ieșit pe primul loc în preferințele telespectatorilor, spre surprinderea multora. Inclusiv ea a fost extrem de uimită și copleșită la auzul rezultatului citit de prezentatorul Daniel Pavel.

„Nu mă așteptam, sunt plină de emoții, mulțumesc publicului, eram ultima persoană la care mă așteptam. Vă mulțumesc din suflet pentru susținere și că m-ați votat, vă iubesc. Nu știu ce să zic. Recunoștință simt, mulțumire și o mare povară, pentru că oricât de tare mă bucur , știu sigur că din păcate este umbrită de faptul că va trebui să fac o nominalizare. Este cea mai grea postură în care m-aș fi putut afla', a fost prima reacție a Elenei Marin, vizibil emoționată.

Citește și: Zanni, jigniri crunte pentru Elena Marin, la Survivor:”Ești o cotoroanță”. Cum a intervenit Moroșanu în scandal

Citește și: Adevărul despre scandalul dintre Elena Marin și Zanni, de la Survivor:”Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta?”

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, suspectă de virusul Dengue:'Simptomele s-au agravat'

Citește și: Raluca Pastramă, sexy pe Instagram!Cum s-a afișat fosta soție a lui Pepe la fix o lună de la divorț

Elena Marin, acuzații la adresa lui Zanni: „S-a făcut o strategie împotriva mea'

Cu toate acestea, a decis să-și asume votul și a făcut nominalizarea surprinzătoare. Vedeta a motivat că i s-a declarat război, motiv pentru care îl va nominaliza pe Zanni spre eliminare. Nu a făcut alegerea pe criterii sportive, ci sociale.

„Mi-au transpirat palmele. Motivul pentru care o voi face va fi din punct de vedere social. Mi s-a declarat război și până acum nu am vrut să răspund cu aceeași monedă, pentru că am considerat că la răutate nu e bine să răspunzi cu răutate. Știu că pe oricine aș nominaliza o să-mi pun echipa în cap, dar am fost acuzată că nu sunt asumată deloc.

Pentru că s-a făcut o strategie împotriva mea și nu mi s-a părut corect, pentru că sunt înțepată de fiecare dată când are ocazia și pentru că vreau să fiu asumată și să nu mai dau dovadă de lașitate, pentru că am fost foarte rănită, persoana pe care o nominalizez este Zanni', a transmis Elena Marin.

Zanni, după ce a fost nominalizat de Elena Marin: „E oficializat războiul'

Zannidache s-a arătat surprins și totodată deranjat de gestul Elenei Marin. Cu această ocazie a decis să reia războiul împotriva ei, anunțând că este dispus să lupte din nou, de data aceasta cu mai multă îndârjire împotriva celegei sale.

„Mă simt surprins, am crezut că va fi un consiliu în care nu voi simți ceva anume, datorită Elenei simt. Simt săgețile războiului la care aveam de gând să pun stop când am nominalizat sportiv. Strategile de care vorbește Elena au fost făcute drept răspuns la strategia lor. Am vrut de mult să ne oprim, pace sau nu.

Am zis să fim o echipă, dar să nu mai facă voturi neasumate sau vot nul. Asumați-mă că e social sau sportiv. Elena nu a votat nici sportiv cu echipa, dar nici social să o apere pe Andreea.

Pusesem stop războiului. Simt săgețile, e o căldură în sufletul meu, e prima oară când sunt la nominalizare și mă gândesc că poate să-mi pună capăt oricine, oricând, oricum. Râd, dar nu e râsul meu. Se întâmplă și dacă rămân, este oficializat războiul, dar nu mai e război ca acum, e război cu greutăți mari. Dacă va ieși oricine altcinea, atunci s-a dat clopotul de război, mă sui pe cai și mă duc spre ea', a spus Zannidache.

Cum cel care a părăsit competiția sportivă a fost Musty din echipa Războinicilor, este clar că de acum încolo Zanni va face tot ce-i stă în putere pentru a-și pune în aplicare „amenințarea'.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter