Parinții lui Jador au plâns la TV după ce și-au văzut fiul accidentat la Survivor: ”Am închis ochii”

Publicat pe

Părinții lui Jador au suferit cumplit când au văzut că fiul lor s-a accidentat la Survivor. Mama și tatăl concurentului au plâns în hohote și au făcut primele declarații, într-un interviu la Teo Show.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Părinții lui Jador au izbucnit în lacrimi când au văzut imaginile cu fiul lor în timp ce urla de durere la Survivor, după ce s-a accidentat în timpul unei probe. Tatăl artistului nici nu a putut urmări momentul la televizor și închis ochii pentru a nu vedea prin ce trece băiatul său.

Parinții lui Jador au plâns la TV după ce și-au văzut fiul accidentat la Survivor: 'Am închis ochii'Parinții lui Jador au plâns la TV după ce și-au văzut fiul accidentat la Survivor: 'Am închis ochii'

'Durerea pe care el a simțit-o, am simțit-o și eu. Pe mine m-a durut inima. Cred că se reface foarte greu lovitura aceea. Nu cred că va renunța concurs. E un bărbat puternic și rezistent. (…) Când a intrat pe traseu și am văzut căzătura, eu mi-am dat seama că nu a îndoit genunchiul… nu am putut să mă uit. Am simțit în inimă durere aceea, orice părinte ar simți la fel. Am închis ochii să nu văd. Zanni a fost primul care a alergat către Jador, dar și Cosmin a mers spre el. În afară de Musty… Elena se vedea că simțea durerea lui.', a declarat tatăl lui Jador la Teo Show.

În lacrimi, mama lui Jador a mărturisit ce a simțit când a aflat că fiul ei s-a accidentat la Survivor, dar și cât de mare este dorul de el. 'Cum l-am văzut acum, nu l-am mai văzut niciodată. Cel mai tare mă doare că nu am fost acolo să-l protejez, să am grijă de el. E foarte ambițios și când își propune ceva duce la bun sfârșit. Înainte de durere era că văd eu și plâng. (…) El nu e misogin. Respectă femeile și spunea că își dorește o femeie așa cum sunt eu. Îl iubesc foarte mult și îmi lipsește enorm. Nu a fost niciodată plecat atât de mult de acasă.', a spus mama lui Jador.

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, atac la Andreea Antonescu. Declarații neașteptate după ce a părăsit competiția

Citește și: Războinicii, indignați de comportamentul lui Jador, la Survivor. Starlin: „Nu tolerez așa ceva”

Citește și: Coaliție împotriva lui Albert Oprea de la Survivor! Războinicul, acuzat că minte: „Mie îmi spune o poveste, celuilalt altă poveste”

Citește și: Care este numele real al lui Culiță Sterp de la Survivor și ce facultate a absolvit

Jador s-a accidentat grav la Survivor

Jador de la Survivor este extrem de competitiv și, în ciuda durerilor de spate pe care le-a avut în ultima perioadă a intrat pe traseu hotărât să câștige încă un punct pentru Faimoși. În jocul în care ar fi trebuit să-l înfrunte pe Marius Crăciun, artistul s-a accidentat grav.

Jador a suferit o accidentare serioasă la genunchiul stâng în momentul în care a sărit în apă, iar acum este în pericol de eliminare de la Survivor. „Mă doare rău! Aoleu, dacă vede, mama plânge. Am zis că gata, l-am rupt, plec acasă. Nici că nu plec. Nici fără picioare nu plec acasă!’, a transmis concurentul.

FOTO: Captură video, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter