Războinicii, indignați de comportamentul lui Jador, la Survivor. Starlin: "Nu tolerez așa ceva"

Publicat pe

Comportamentul lui Jador la Survivor atrage o serie de critici din partea Războinicilor. Ajunși la exasperare din cauza atitudinii sale, cei din echipa albastră și-au exprimat nemulțumirile după acțiunile Faimosului și au spus tot ce au pe suflet!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Războinicii s-au arătat indignați de comportamentul lui Jador la Survivor România. Acuzațiile vin din toate părțile în ceea ce îl privește pe artist. Plângeri au fost în trecut și din partea Faimoșilor, însă Războinicii sunt fermi în afirmații și susțin că nu mai sunt dispuși să-i tolereze acțiunile.

Războinicii, indignați de comportamentul lui Jador, la Survivor. Starlin: "Nu tolerez așa ceva"Războinicii, indignați de comportamentul lui Jador, la Survivor. Starlin: "Nu tolerez așa ceva"

Războinicii, exasperați de comportamentul lui Jador la Survivor

Jador face tot ce-i stă în putință pentru a-și detabiliza adversarii. Mizează mult să-i afecteze psihic și nu contenește cu tot felul de strategii menite să le distragă atenția pentru a pierde punctul și astfel, echipa lui să iasă învingătoare.

La utimul joc pentru recompensă Jador a stârnit o serie de nemulțumiri prin comportamentul lui. Războinicii sunt exasperați și nu mai găsesc soluții pentru a-și tempera adversarul.

Starlin: „M-a prins direct de unde mă doare'

Starlin de la Războinici susține că Jador este un om fals, care de multe ori face lucruri doar de dragul camerelor. El susține că gesturile artistului nu mai pot fi tolerate.

„M-a prins pe mine direct de unde mă doare, vrea să-i dea pantalonii jos lui Sorin, lui Musty îi spune un nume urât. Stop. Eu am mers pe un criteriu, mă respecți, te respect, atât. Când eu văd oameni care se prefac în fața camerelor și în spate sunt altfel, eu nu tolerez așa ceva. Nu pot să mă prefac', a transmis ferm Starlin.

Andrei Dascălu: „Jador a fost crescut altfel'

În căutarea de soluții, s-au gândit chiar să-i plătească cu aceeași mondeă, dar au ajuns la concluzia că ei prea mult bun-simț pentru a acționa „în oglindă'. Cel mai bine ar fi să-l bată pe traseu și să ia punctele, pentru a-l detabiliza, este de părere Andrei Dascălu.

„Nu putem face ca el, să-i plătim cu aceeași monedă, noi avem bun simț. El a fost crescut altfel, noi trebuie să-l batem să se simtă prost', a precizat Andrei.

Citește și: Carmen de la Sălciua, propunere pentru Jador când se va întoarce de la Survivor.„Mi-ar plăcea să îi fiu…'

Citește și: Majda, adevărul despre eliminarea de la Survivor. Ce relație avea cu Jador:”Am deschis mai bine ochii”

Citește și: De ce a renunțat Ana Porgras de la Survivor la gimnastică:„A fost o decizie luată în pripă. Acum realizez că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a ajuns Răzvan Fodor să prezinte „Burlacul' și ce i s-a părut cel mai greu la filmări:„Mi-au garantat că…'/ EXCLUSIV

Maria Hîngu: „A adus punctul culminant de nervi în echipă'

Maria Hîngu susține că Jador a reușit să-și atingă scopul, dat fiind că a stârnit tensiuni și supărare în rândul Războinicilor. Chiar dacă nu a adus puncte pe traseu, metodele sale de intimidare au funcționat în favoarea echipei sale.

„De două luni de zile, Jador continuă cu cuvinte, reacții, cu gesturi cu tot. El continuă și avansează, asta vrea să facă, a adus punctul culminant de nervi în echipa noastră. El și-a făcut punctul chiar dacă pe traseu a pierdut două puncte', a subliniat Maria.

Sorin Pușcașu: „Aruncă cu nisip, cu mingi, cu saci de nicip'

Plângeri au existat și din partea lui Sorin Pușcașu, care l-a acuzat pe Jador că ar arunca cu diverse obiecte spre ei, unele dintre ele destul de grele.

„Problema cu Jador este una dificilă, de când e în competiție a încercat să facă treburi murdare. Pe el nu-l interesează cum merge echipa lui, ci să meargă prost echipa cealaltă, să-i enerveze, să-i ațâțe, să urle în ureche. Cel mai deranjant este că atunci când noi câștigăm, el aruncă cu nisip, cu mingi, cu saci de nicip care sunt grei', a spus Războinicul despre Jador.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter