5 zodii care trădează mereu. Ferește-te de ele!

Publicat pe

Când vine vorba despre încredere, există 5 zodii care trădează mereu. Nu poți să te bazezi pe acești nativi, deoarece pun mereu pe primul plan doar dorințele lor. Sunt egoiști și dispuși să facă orice ca să le fie bine. Chiar și atunci când nu fac acest lucru cu o intenție malefică, sunt în stare să sacrifice chiar și o persoană dragă, din interes.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

5 zodii care trădează – Zodia Berbec

Acești nativi sunt cei mai instabili din punct de vedere emoțional. Stau excelent la capitolul strategii, tocmai de aceea trebuie să fii foarte atent dacă îi ai în preajmă. Aplică de multe ori o tactică gândită bine, prin care profită de pe urma ta. Te aprobă pe față ca să capeți încredere în ei, dar pe la spate te trădează.

5 zodii care trădează mereu. Ferește-te de ele!5 zodii care trădează mereu. Ferește-te de ele!

5 zodii care trădează – Zodia Gemeni

Mare atenție când le spui un secret sau le acorzi încrederea ta. Sunt niște nativi aroganți și vanitoși, iar imaginea lor contează mai mult decât sentimentele persoanelor din jur. Te fac oricând de râs, cu rea intenție, ca să te facă să te simți nedemn.

Citește și: Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine în 2021. Sfaturi pentru fiecare zodie

Citește și: Cele 4 zodii care îți citesc gândurile. Nativii care nu pot fi mințiți

Citește și: Cine te vorbește pe la spate, în funcție de zodie

5 zodii care trădează – Zodia Leu

Acestui nativ îi place să epateze, să iasă oricând în evidență și să fie în centrul atenției. Nu țin cont de nimeni din jur, cu atât mai mult de sentimentele persoanelor dragi. Consideră că pot proceda oricând așa cum cred de cuviință și se așteaptă ca toată lumea să îi ierte greșelile, conform Playtech.

5 zodii care trădează – Zodia Scorpion

Se orientează după cum bate vântul, așa că trebuie să ai mare grijă cu această zodie. Este un nativ egoist, care nu face compromisuri pentru cei din jur. Chiar dacă este vorba despre cel mai bun prieten, tot este pregătit oricând să trădeze.

5 zodii care trădează – Zodia Pești

Această zodie ocupă locul 5 din acest top al zodiilor trădătoare. Cei din zodia Pești se pun singuri pe primul loc, care ignoră nevoile oricui. Dacă au ocazia să găsească persoane care le sunt mai utile pentru scopul lor, îți dau cu flit imediat, fără să ezite. Ai grijă dacă le dezvălui secrete, le vor folosi în favoarea lor.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter