Cine te vorbește pe la spate, în funcție de zodie

Publicat pe

Cu toate că încercăm să împăcăm pe toată lumea, acest lucru este imposibil. Vor ieși la suprafață întotdeauna cei care ne bârfesc sau ne vor răul. Astăzi îți explicăm cine te vorbește pe la spate, în funcție de zodia în care te-ai născut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ei sunt nativii care apelează la bârfă pentru a câștiga ceva. O fac fie din gelozie, fie pentru că își doresc să îți facă pur și simplu rău. Iată ce spun astrele despre bârfitorii tăi.

Berbec

Dacă te-ai născut în această zodie, cei mai mari bârfitori ai tăi sunt nativii Vărsător și Balanță. Vei auzi despre tine să ai prea multă aroganță și autosuficiență.

Taur

Leul este zodia care te bârfește întotdeauna, din cauză că nu sunteți doi nativi compatibili. Îți critică pe la spate încăpățânarea și lenea, conform Diva Hair.

Gemeni

Dacă spui secrete, ferește-te de Pești și Fecioară. Aceste zodii te pun la zid când te aștepți mai puțin. Cu siguranță vei fi deranjat dacă afli ce bârfe lansează despre tine.

Rac

Zodia Capricorn îți va spune că îi este milă de tine, dar intenția reală este cu totul alta. Face pe psihologul ca să te păcălească, să te facă să îi dezvălui mai multe secrete.

Citește și: Zodiile care se potrivesc perfect în dragoste și în afaceri

Citește și: Care sunt alimentele cu grăsimi bune și cum să le consumi

Citește și: Care este piatra ta norocoasă în funcție de zodie

Leu

Dacă ai un prieten Scorpion și nu ți-a dovedit până acum că merită să primească încrederea ta, atunci mai bine te ferești de el.

Fecioară

Fugi cât poți de Pești și Săgetător. Nu doar că te bârfesc, ci te atacă personal. Îți pun la zid trăsăturile și te fac de râs de câte ori au ocazia.

Balanță

Nativul din zodia Berbec este opusul tău, așa că va încerca să te bârfească de câte ori are ocazia. Te acuză că nu ai intenții oneste și că nu ai curaj.

Scorpionul

Indiferent dacă îți este prieten sau dușman, persoana din zodia Taur îți va face rău. Te va denigra în fața celorlalți, dar nu va recunoaște nimic.

cine te vorbește pe la spate

Săgetător

Orice faci, pentru cei din zodia Gemeni nu este destul de bine. Le vor sugera persoanelor din jurul tău că nu ai tact și că le vei face rău. Ai grijă ce le dezvălui.

Capricorn

Când vine vorba de zodia Rac, vă unește o relație bizară. Când vă iubiți, când vă detestați, nici voi nu știți sigur unde vă aflați. Însă, ce este cert, această zodie nu va rata ocazia să te bârfească.

Vărsător

Trebuie neapărat să te ferești de nativii din zodiile Leu și Scorpion. Când te bârfesc, pretind că o fac pentru binele tău, dar adevărul este că se bucură dacă îți creează probleme cu cei din jurul tău.

Peștii

Zodia care te va pune la zid, pe la spate, este zodia Fecioară. Este scoasă din minți de sensibilitatea ta, așa că adoră să își bată joc de acest aspect al personalității tale.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter