Minodora avea dureri îngrozitoare înainte de operația la colon: "Țipam în casă, îmi venea să mușc din pereți"

Publicat pe

Minodora a trecut prin clipe grele înainte de operația dificilă la care a fost supusă. Artista a povestit prin tot ce a trecut înainte de a se opera la colon: s-a luptat cu dureri îngrozitoare, acesta fiind și motivul pentru care a fost nevoită să se opereze cât mai repede.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Minodora a trecut printr-o operație la colon, iar acum a vorbit despre clipele dificile prin care a trecut înainte de intervenția chirurgicală prin care a trecut.

Mulți au crezut că este vorba despre o operație de eliminare a pielii în exces, dat fiind că vedeta slăbise foarte multe kilograme. Nu a fost vorba despre o astfel de intervenție și puțini știu prin ce a trecut Minodora înainte de operație.

Minodora avea dureri îngrozitoare înainte de operația la colon: "Țipam în casă, îmi venea să mușc din pereți"Minodora avea dureri îngrozitoare înainte de operația la colon: "Țipam în casă, îmi venea să mușc din pereți"

Minodora, clipe grele înainte de operație

Din cauza problemelor cu constipația, pe care le-a avut mulți ani, Minodora s-a ales cu fisuri la nivelul colonului și nu a mai putut amâna intervenția.

Minodora a povestit la Showbiz Report de pe Antena Stars că avea dureri îngrozitoare, nu mai putea sta în nicio poziție și nu a avut altă soluție pentru a scăpa de problemă.

'Țipam în casă, mă urcam pe pereți. Nu mai știam ce să fac plângeam efectic, nu îmi mai găseam nicio poziție în pat, îmi venea să mușc din pereți.', a povestit Minodora.

Intervenția nu a fost deloc ușoară, însă artista a subliniat că durerile pe care le-a avut după operație nu s-au comparat cu cele pe care le-a resimțit înainte de a se supune intervenției chirurgicale.

Citește și: Minodora, primele declarații după operația la colon:”Nu mor caii când vor câinii!”

Citește și: Cum arată Minodora în colanți și haine transparente, după ce a slăbit 40 de kilograme

Citește și: Minodora a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor picături care îi taie pofta de mâncare:”Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat!”

Citește și: Cum a depășit Alexandra Stan de la Survivor trauma suferită, după ce a fost bătută:„Ca să ajungi agresor, ai și tu probleme emoționale'/ EXCLUSIV

Minodora a slăbit 40 de kilograme

În urmă cu câțiva ani, Minodora avea probleme cu greutatea și nu se simțea deloc bine în pielea ei. Cântărea peste 100 de kilograme și a vrut ca acest lucru să se schimbe.

La începutul anului 2017, Minodora a luat o decizie radicală: și-a făcut operație de micșorare a stomacului. Cântăreața continuă să slăbească chiar și acum, după ce a topit deja 40 kg și cântărește 70 de kg. 

‘Mâncam prin benzinării, luam anticoncepționale, m-am îngrășat de la ele vreo 15 kg, plus vreo 20, de la mâncare. M-am complăcut ani de zile. Sunt mâncăcioasă, pofticioasă, gătesc, nu am fost niciodată vreo slăbuță, am fost un pic mai robustă, poovestea Minodora, în urmă cu ceva timp.

Acum, după ce a slăbit, vedeta îndrăznește să îmbrace outfit-uri la care până acum nici nu se gândea să le probeze. Schimbarea a fost spectaculoasă de-a dreptul și i-a schimbat viața.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter