Antonia și Alex Velea au avut COVID-19: "Am fost din ăia care nu au crezut"

Publicat pe

Pentru prima dată, Alex Velea a recunoscut oficial că el, Antonia, cei doi copii ai lor, precum și alte persoane din familie au avut COVID-19. Cu toate că artistul nu a crezut inițial în existența acestui virus, și-a dat seama că amenințarea este cât se poate de reală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cântărețul a fost invitat în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars. Aici a oferit mai multe detalii despre viața de familie, dar și despre problemele de sănătate pe care le-au avut atât el, cât și cei dragi. La momentul respectiv, o postare făcută de Antonia pe rețelele de socializare le-a dat de bănuit urmăritorilor ei.

 When you finally get out the house after 14 days! I feel like a freakin vampire (n.r.: Când, în sfârșit, ieși din casă după 14 zile! Mă simt ca un vampir)!’, a fost mesajul Antoniei, la boomerangul pe care l-a postat când a ieșit afară. Însă, abia acum vine și confirmarea oficială din partea partenerului ei de viață.

Antonia și Alex Velea au avut COVID-19: "Am fost din ăia care nu au crezut"Antonia și Alex Velea au avut COVID-19: "Am fost din ăia care nu au crezut"

Antonia și Alex Velea au avut COVID-19

Din fericire, în cazul celor doi artiști, a fost vorba despre o formă ușoară a bolii. Atunci când a rămas fără gust și fără miros a realizat că este ceva ce nu a mai trăit până acum. Din fericire, Antonia a fost curajoasă și l-a sprijinit emoțional și pe partenerul ei de viață.

„Eu am fost din ăia care la început nu au crezut, după m-am conformat și într-un final chiar am luat. Am avut o formă ușoară. M-a frapat că nu am mai avut gust și miros și mie nu mi s-a mai întâmplat asta nici când am mai fost răcit. Antonia m-a încurajat. Am avut toți. Și eu, și Antonia, și copiii și părinții mei', a dezvăluit el.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Carmen Trandafir, la 46 de ani

Citește și: Antonia a fost bolnavă de COVID-19, iar acum a ajuns la spital, cu perfuzii

Citește și: Amna de la Survivor se operează de urgență

Chiar dacă a suferit din cauza COVID-19, momentan Alex Velea a anunțat că se va vaccina doar dacă va fi nevoie. În aceste zile, el are încă imunitatea câștigată în urma vindecării. Diagnosticul a fost pus în luna decembrie a anului trecut.

„După două săptămâni în casă, am zis să vin la locul meu de „vindecare’ să îmi fac un tratament’, a continuat iubita lui Alex Velea, la acel moment, după ce anunțase că a ieșit în sfârșit din casă, în urma celor 14 zile de izolare la domiciliu.

Antonia și Alex Velea au împlinit 8 ani de relație, dar se iubesc ca-n prima zi

„Doi copii și 8 ani mai târziu… Sunt încă îndrăgostită de tine … De fapt, am început să mă îndrăgostesc și mai mult de tine după ce i-am avut pe fiii noștri!’, a mărturisit Antonia.

Alex Velea i-a dat mamei copiilor săi un răspuns pe măsură: ‘Ești peste toate, peste tot. Aşa te vreau! Eşti în aerul ce-l respir, eşti în apa ce-o beau. La mulți ani fericiţi, iubirea vieţii mele. Îţi mulţumesc pentru tot!’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter